Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Mdw 524
Maszyna się ładnie prezentuje, + leci.
Piękna maszyna
Słowo się rzekło +
Robi wrażenie +
Chodzi Mi Po Głowie 524 Co Dobredgo I Złego Mozna O Tym Sprzecie
mam parę pytań do włascicieli 524 .wysypywanie na ciezarówki jak mu to wychodzi do jakich wysokosci tira ???. jak sobie radzi w kukurydzy jaką przystawką i ile rzędów ??? może ktoś widział w akcji ???? myślę o zakupie kombajnu do kuku. cenowo interesująco ! marka znana to czemu nie ? czekam na inf. pozdr.
sarast ktoś tu bardzo trafnie napisał jak dbasz tak masz i tak jest z kombajnami tu
sarast jak chcesz to dzwoń na 697017148 to ci powiem bo mam do qq tez go
zadzwonie ,dzięki.
porozmawialim i plus leci
Chodzi Mi Po Głowie 524 Co Dobredgo I Złego Mozna O Tym Sprzecie
A co chcesz konkretnego wiedzieć ?
myśle o gigancie lub 524 nie wiem jak do jednego i drugiego z częsciami potrzebuje cos durzego i szybkiego nie za drogiego tak cos do 50000 na razie kosze na dwa bizony ale z kierowcami na te maszyny u nas słaby temat jezdze na jednym a pilnuje dwuch a jednym 56 to za długo idzie rekord nie wiele mi zmieni z chederem 5m zmieszcze sie na moje areały .to ze giganty sie psuja to sie naczytałem tylko nie wiem ile w tym prawdy po mojemu to tak sie psuje jak sie dba .tymi moimi trupkami co mam jak wyjezdzam w pole to na żadnym nie ma kluczy nie obawiam sie awarii tylko dostepnosć czesci przed wyjazdem w pole przed sezonem i tak rozbieram i składam co dobre zostaje co zurzyte złom to na wage . tylko jak rozbiore to co dalej cos trza złożyc. chciałbym wiedziec cos o dostepnośi czesci wydainosci zurzyciu paliwa pzdr
zamiast giganta szukaj forszaja to ile masz do cięcia na sezon ?
do cięcia za durzo nie mam jakies 50 h tylko ze mam jescze warsztat samochodowy i akurat latem w w wakacje i zjezdza sie flota bo ich obsługuje mianowicie busy konkretnie renault mastery do trzynastej warsztat a puzniej pole w warsztacie pracownik robi co mu kazałem a ja jade buczeć to jest taki muj urlop ale robote zrobic trzeba i dlatego im szybciej tym lepiej upatrzyłem giganta za 24000 mysle zejak by włozył pare złoty tez by latał 524 tez mi sie podoba a tu w okolicy nie ma gdzie podejrzec jak sobie radza te maszyny a ztego co poruwnywałem gigant szybszy
sory za błedy żona własnie mi za nie lanie dła ze wstyd ale ortografie mam w głebokim powarzaniu dla mnie to strata czasu pzdr
do cięcia za durzo nie mam jakies 50 h tylko ze mam jescze warsztat samochodowy i akurat latem w w wakacje i zjezdza sie flota bo ich obsługuje mianowicie busy konkretnie renault mastery do trzynastej warsztat a puzniej pole w warsztacie pracownik robi co mu kazałem a ja jade buczeć to jest taki muj urlop ale robote zrobic trzeba i dlatego im szybciej tym lepiej upatrzyłem giganta za 24000 mysle zejak by włozył pare złoty tez by latał 524 tez mi sie podoba a tu w okolicy nie ma gdzie podejrzec jak sobie radza te maszyny a ztego co poruwnywałem gigant szybszy
chce przedł€życ jesccze sezon o koszenie kukurydzy bo coraz wiecej tego u nas
Strata czasu to kupno giganta do którego części nie dostaniesz. Pisząc jako tako składnie i bez błędów wyraża się szacunek do ludzi co czytają to co napisałeś. Prawda jest taka, że lepiej się czyta jak jest ładnie napisane, bez byków. Jednemu przychodzi to prościej drugiemu trudniej. Akurat tutaj dostęp ma każdy i pomyśl, co o nas sobie mogą pomyśleć ludzie jak wejdą i przeczytają, że jedno mamy w poważaniu i drugie i trzecie. Ciemnogród jak nic, i rolników zawsze będą uważać za baranów bez szkoły.Wiadomo,że zdarza się najlepszym. Także słuchaj się Żonki, bo Ci dobrze radzi .
Wracając do kombajnów, to prędzej szukałbym czegoś, co można jeszcze naprawić (dostępność części), i ewentualnie sprzedać. Cenowo też jest przepaść, ale coś za coś. Też mi się podobają, te 524, ale jednak nie za te pieniążki.
U mnie znajomy w zniwa co ma giganta i powiedzial że nie ma porownania , ma go dwa sezony, sprowadzili mu go z dani , tak mial doborze chodzi i nie psuć się( ogolnie z blach nieźle wyglądał jak na bizona) i swoje 46 ha w tym roku na raty mucil, na allegro gdzieś go widzialem bo chce sprzedać.
RENAULT24 co napisałeś??????,
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo