Odp: Rolnik szuka żony
a ja w kosciele...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Rolnik szuka żony
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja w kosciele...
ja swoją poznałem w Holandii na praktyce, bo w kraju byłoby ciężko się poznać bo ja z Warmii a żonka z Małopolski. 22 lata temu internetu nie było...
Ja swoją na weselu. Nie. Nie moim
a juz myslałem!!!
zastanawiam się dla czego młodzi normalni ludzi potrzebują telewizji żeby szukać żony lub męża, czy to odwaga?, głupota? potrzeba bycia medialnym ? coś nie łapię ? oglądam i coraz bardziej mnie zaskakują, dyskotek i zabaw nie ma ? albo leniwi ,albo pierdoły , coraz wieksza głupota.
uwierz na dyskotekach teraz to albo dzieci albo pary
A Marek jak to Marek, wszystko z rozmachem
Ostatnio byliśmy w zoo i żeby znaleźć czy chociaż zagadać trzeba byłoby podjąć wielkie starania. Między innymi otworzyć gębę...
uwierz na dyskotekach teraz to albo dzieci albo pary
zapomniałeś dodać że na koksie tylko kryształ i wóda.
zastanawiam się dla czego młodzi normalni ludzi potrzebują telewizji żeby szukać żony lub męża, czy to odwaga?, głupota? potrzeba bycia medialnym ? coś nie łapię ? oglądam i coraz bardziej mnie zaskakują, dyskotek i zabaw nie ma ? albo leniwi ,albo pierdoły , coraz wieksza głupota.
Za moich czasów były we wsi imprezy na 500 cet ludzi teraz ledwo robią imprezę andrzejkową lub sylwestra a młodzi siedzą przed kompem albo na rowie
3 odcinek oglądam i dopiero się zczaiłem, że wybranką Zbigniewa jest kobieta z Elbląga mieszkająca ode mnie 3km. Obok niej koszę łąkę i przejeżdżam przez jej ogród.
koszę łąkę i przejeżdżam przez jej ogród jakoś zabrzmiało mi dwuznacznie
Już wyjaśniam, aby dojechać na łąkę przejeżdżam przez jej sad, bo tak droga prowadzi
Ostatnio zalatany byłem i sam już głodny, a jak głodny to wiadomo że o chlebie człowiek myśli
Pajej ! Widziałeś !? Fajna sztuka jest w Rolniku, nawet dwie😎👌 i nie jęcz że daleko 🤪 Działaj 💪
A ja tam zobaczyłem swojego Kolegę i aż się zdziwiłem
Piotrek a ta młoda laska to jest ze Śmiardowa Krajeńskiego jak dobrze kojarzę. Oni robią sadzeniak do ZetPeZet. Kiedyś właśnie byłem u nich po sadzeniaka.
Pajej ! Widziałeś !? Fajna sztuka jest w Rolniku, nawet dwie😎👌 i nie jęcz że daleko 🤪 Działaj 💪
Fajna nie przecze, ale ja nie mam urody telewizyjnej, a jak sama powiedziała szuka przystojniaka
Karol323 napisał/a:Pajej ! Widziałeś !? Fajna sztuka jest w Rolniku, nawet dwie😎👌 i nie jęcz że daleko 🤪 Działaj 💪
Fajna nie przecze, ale ja nie mam urody telewizyjnej, a jak sama powiedziała szuka przystojniaka
Oj tam, dobre zdjęcie to pół sukcesu 😜 będziesz miał jeszcze 2mies się dopicować jak coś 💪
Karol323 napisał/a:Pajej ! Widziałeś !? Fajna sztuka jest w Rolniku, nawet dwie😎👌 i nie jęcz że daleko 🤪 Działaj 💪
Bierz się do roboty bo ci życie między palcami ucieka. Myślę że z wyglądem nie musisz robić tyle co z charakterem i tym narzekaniem
Piotrek a ta młoda laska to jest ze Śmiardowa Krajeńskiego jak dobrze kojarzę. Oni robią sadzeniak do ZetPeZet. Kiedyś właśnie byłem u nich po sadzeniaka.
To za moich czasów pewnie się bawiła w piaskownicy bo ostatni raz ziemniaki braliśmy 12 lat temu
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Rolnik szuka żony
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo