Odp: Dopłaty 2015-2020
2/3 wpłynęło patrząc na ubiegłoroczną sumę. Jestem zaskoczony, nigdy tak szybko w tej kwocie nie miałem. Załapałem się jeszcze na saletrę brexitową po 900zł/t
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2/3 wpłynęło patrząc na ubiegłoroczną sumę. Jestem zaskoczony, nigdy tak szybko w tej kwocie nie miałem. Załapałem się jeszcze na saletrę brexitową po 900zł/t
ja też dziś ale dostałem jakieś 10% rodzice również dostali ale oni 2/3 miałem wyjaśniać czemu tak mało ale cała agencja stoi po podobno padł system w całym kraju nic nie robią poza paleniem fajek i pociskaniu na rząd nawet cielaka zarejestrować nie można
Właśnie tak miałem się pytać o ceny nawozów. To u Ciebie Andrzeju nie poszły chyba w górę nawozy wcale/?
Poszły, jednak miałem zamówienie zrobione przy tej cenie. Sprzedawca po prostu wywiązał się z danego słowa że mimo zwłoki z mojej strony spowodowanej kupnem kombajnu nawet w listopadzie sprzeda mi w tej cenie. Gdy tylko wpłynęły dopłaty sfinalizowałem zakup.
ja też dziś ale dostałem jakieś 10% rodzice również dostali ale oni 2/3 miałem wyjaśniać czemu tak mało ale cała agencja stoi po podobno padł system w całym kraju nic nie robią poza paleniem fajek i pociskaniu na rząd nawet cielaka zarejestrować nie można
nieprawda nic nie padło
to szkoda że nie nagrałem ich jak łazili bez celu po całym budynku było by o co zapytać się ich przełożonych
ale też ciekawe dlaczego mówili kierownikowi biura by odwołał drugą zmianę bo skoro nie ma sieci to poco maja przychodzić (sam internet był bo Facebooki sprawdzali)
tak się działo o godzinie 13,30 gdzieś
Właśnie otrzymałem decyzję o przyznaniu kasy na rozwój małych gospodarstw.
Czyli z małego staniesz się dużym.
Dzisiaj przyszła zaliczka
Szczęściaż.
To zapraszam po agregat :beer:
U mnie cisza
Czyli z małego staniesz się dużym.
Akurat nie zamierzam zwiększać gospodarstwa tylko podnieść jego wartość ekonomiczną o jakieś 3tyś euro.Tak wyliczyli mądrzy ludzie w ODR.48 tyś wydaje na zakup maszyn w tym na posadzenie 800 krzaków borówki amerykańskiej pozostałe na wydatki związane z gospodarstwem opryski ,nawozy itp.
Zaliczka wpłynęła czas kupić nawozy
ja też zostałem poczęstowany dopłatami !!!! a czekałem na kontrole !! a tu na koncie niespodzianka !! miła !
I u mnie jest.
u mnie cisza..................
u mnie cisza..................
wiedzą że jeszcze masz to się nie śpieszą!!!
do końca miesiąca musza to będą się spieszyć tylko kto i co im zrobi jak nie zapłacą ??????
jak będą chcieli to dadzą radę bo tylko czytają pierwsze dwie strony i potwierdzają przelew
byłem zapytać się dlaczego tak mało dostałem to wyjaśniło się że wzięli do zaliczki powierzchnię gospodarstwa z sumy działek do ONW a dalej nawet nie spojrzeli i jak zapytałem byli zdziwieni że to nie ta sama powierzchnia co do reszty dopłat. Reszta w marcu podobno czyli u mnie 90%.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo