Odp: Dopłaty 2015-2020
Wszystko zalezy od ceny i czy papiery przejdą , mysle nad nh z serii tc5000 albo mf activia 7240, ewentualnie fendt 5220e.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystko zalezy od ceny i czy papiery przejdą , mysle nad nh z serii tc5000 albo mf activia 7240, ewentualnie fendt 5220e.
Z bliska nie widziałem ale poniekąd fendt to to samo co laverdy i że niezbyt udane. Co najlepsze dobre zdanie mają właściciele, a narzekają ci co ich nie posiadają. chyba jednak na new hollanda zdecydowałbym się jakoś ich jest chyba najwięcej na polach. Orientujesz się jakie to pieniążki?
Grzesiu na pewno ponad 370 netto + cena hedera mam sąsiada pracuje na serwisie NH w zeszłym roku rzucał takimi cenami mowa o najmniejszych modelach
To tym bardziej olewam temat Chociaż mieć nowy kombajn to jest coś, żniwa w innej kulturze.
Akurat tego fendta ma kuzyn juz 5 sezonow troche nim kosiłem, komputer wymieniał w zeszłym roku, koszenie nim to jak zabawa, to i tak dopiero na przyszłe zniwa za rok o ile...
Trzymam kciuki.
O gościa co kupiłem ładowarkę to miał nowego fendta i chwalił go pod niebiosy a był to już drugi tej marki kombajn u niego .
to i tak dopiero na przyszłe zniwa za rok o ile...
optymista
A jak wygląda u was sprawa z ONW,zawsze wypłacali dość wcześnie a w tym roku u mnie barak tylko własnie ONW reszta już na koncie.
Też cisza z ONW może nie będzie.
U mnie ONW było już w październiku
A co słychać w sprawie dotacji do tuczników, bo w zeszłym roku za szybko mi wyrosły i 5 października musiałem puścić 8 sztuk, a nie miałem już klienta detalicznego. Coś kaszleli przed świętami, że jakieś 70 zeta do tucznika i cisza.
Mieć 560zł a nie mieć 560 zł to już 1120 zł
dlaczego pod uwage nie bierzesz claasa?
W sumie tez, zalezy jeszcze jakie kryteria bedzie trzeba spelnic jesli chodzi o wielkosc gospodarstwa i maszyny.
A co słychać w sprawie dotacji do tuczników, bo w zeszłym roku za szybko mi wyrosły i 5 października musiałem puścić 8 sztuk, a nie miałem już klienta detalicznego. Coś kaszleli przed świętami, że jakieś 70 zeta do tucznika i cisza.
Mieć 560zł a nie mieć 560 zł to już 1120 zł
Jakoś wszystko ucichło, sprawdzam strony agencji ale tam na razie nic nie ma
Decyzja przyszła 20-01 a kasa 28-01.
A ja dostałem dzisiaj wniosek na nowy rok a kasy jeszcze nie ma, ale naszą gminę w całości sprawdzali obszarowo więc nie zdziwiłbym się gdyby pieniądze przyszły na koniec wypłat
yokoslaw napisał/a:Wszystko zalezy od ceny i czy papiery przejdą , mysle nad nh z serii tc5000 albo mf activia 7240, ewentualnie fendt 5220e.
dlaczego pod uwage nie bierzesz claasa?
Claas jednak drogi, a żeby kosić to juz musi być Tucano bo Avero to z miejsca nie widać, naszymi 514 by się go obechało. New Holland jednak dośc fajna maszyna, cenowo w zakupie i późniejszym utrzymaniu. Jak seria TC to tak w sumie parametrami bardzo podobnie do 524/525
Sąsiad kupił nowego Tucano i na górach sobie nie radzi, gdzie forsz i bizon podjeżdża on staje w połowie góry
Kopie się pod górę?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo