Odp: Dokąd na wczasy
Chłopaki troche urlopu sie kazdemu nalezy ja dzis wracsm o 17 laduje w Poznaniu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dokąd na wczasy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopaki troche urlopu sie kazdemu nalezy ja dzis wracsm o 17 laduje w Poznaniu
No to chłopaki bede się zegnał. wracam dopiero 15. bedzie mi was brakowało, ale obiecuje ze pomodle sie i za was
szerokiej drogi:-)
Pajej o pogodę na żniwa
Pajej uważaj abyś ojcem po tej pielgrzymce nie został
A może taki pretekst
Pajej uważaj abyś ojcem po tej pielgrzymce nie został
A dlaczego nie. W końcu dowie się jak to jest gdy pasowałoby kupić nowe opony do traktorka, a żonka marzy o nowej szafie albo pralka się zepsuła, Pampery trzeba kupić, książki do szkoły itd itp
Skończy się zabawa, a zacznie się życie.
Dzięki Pajej.
Panowie wybieram się na Dolny śląsk na 2 dni plus dojazd w celach turystycznych. Co koniecznie trzeba zobaczyć bo nie ogarnę wszystkiego
ale gdzie dokładnie pojęcie Dolny Śląsk jest bardzo szerokie
pewnie góry to karpacz, szklarska itp. mozesz zachaczyc ko zamek książ albo czocha. ogolnie to na mnie robia wrazenie góry stołowe i kotlina kłodzka.
Zamki zamczyska i ruiny. Polske północną mam juz obskoczoną więc trzeba ruszyć na południe.
Łażenia po górach po to by wleźć na wzniesienie by mieć je zaliczone nie przewiduje nieść dwulatkę pod górę mi się nie uśmiecha i słuchać jeków sześciolatki " daleko jeszcze?"
pewnie góry to karpacz, szklarska itp. mozesz zachaczyc ko zamek książ albo czocha. ogolnie to na mnie robia wrazenie góry stołowe i kotlina kłodzka.
No to zapraszam, to moje okolice.
Taj jak Yokosław napisał Kotlina Kłodzka. Jaskinia Niedźwiedzia i kopalnia uranu w Kletnie. Huta szkła Wioletta w Stroniu Śląskim, Kopalnia w Złotym Stoku. Międzygórze i wejście na Śnieżnik. W Kłodzku Twierdza i podziemna trasa.Polanica Zdrój i Papiernia, Kudowa Zdrój szlak ginących zawodów, Kaplica czaszek w Czermnej,w Pstrążnej Skansen a na końcu wsi pyszne pstrągi własnoręcznie złowione
Słuchajcie zabraknie mu czasu przez te dwa dni
biegiem.....
A gdzie jeść żeby się najeść i nie os...ć i przepłacić?
Czyli przydrożne bary godne polecenia
jak wjeżdżasz do Kłodzka od strony wrocławia na górce przed Kłodzkiem miejscowość Boguszyn jest orlen a zaraz za nim jest nieduża knajpa z reklama placka po węgiersku tanio a jedzenie super
http://www.restauracjaboguszyn.ng.pl/
Placek po węgiersku połowę porcji biorę
W olszynie koło Lubania jest *** restauracja. Jedz do szklarskiej
JEśli lubisz coś powojennego to kompleks RISE czy jak się to pisze ... klodzko jak już będziesz u nas to nie daleko od polskiej Granicy w czechach jest skalne miasto
http://www.sztolniekowary.com/
na mnie zrobiły mega wrażenie, można zobaczyć żyły rudy uranu który był tam wydobywany tonami i wysyłany na wschód.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dokąd na wczasy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo