21

Odp: Dokąd na wczasy

Chłopaki troche urlopu sie kazdemu nalezy ja dzis wracsm o 17 laduje w Poznaniu

22

No to chłopaki bede się zegnał. wracam dopiero 15. bedzie mi was brakowało, ale obiecuje ze pomodle sie i za was

Rolnik z powołania:-)

23

szerokiej drogi:-)

24

Pajej o pogodę na żniwa smile

25

Pajej uważaj abyś ojcem po tej pielgrzymce nie został wink

26

A może taki pretekst tongue

27

koseś napisał/a:

Pajej uważaj abyś ojcem po tej pielgrzymce nie został wink

A dlaczego nie. W końcu dowie się jak to jest gdy pasowałoby kupić nowe opony do traktorka, a  żonka marzy o nowej szafie albo pralka się zepsuła, Pampery trzeba kupić, książki do szkoły itd itp
Skończy się zabawa, a zacznie się życie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

28

Dzięki Pajej.

29

Panowie  wybieram się na Dolny śląsk na 2 dni plus dojazd w celach turystycznych. Co koniecznie trzeba zobaczyć bo nie ogarnę wszystkiego

30

ale gdzie dokładnie pojęcie Dolny Śląsk jest bardzo szerokie

31

pewnie góry to karpacz, szklarska itp. mozesz zachaczyc ko zamek książ albo czocha. ogolnie to  na mnie robia wrazenie góry stołowe i kotlina kłodzka.

mdw

32 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-08-12 11:11:02)

Zamki zamczyska i ruiny. Polske północną mam juz obskoczoną więc trzeba ruszyć na południe.
Łażenia po górach po to by wleźć na wzniesienie by mieć je zaliczone nie przewiduje nieść dwulatkę pod górę mi się nie uśmiecha i słuchać jeków sześciolatki " daleko jeszcze?"

33

yokoslaw napisał/a:

pewnie góry to karpacz, szklarska itp. mozesz zachaczyc ko zamek książ albo czocha. ogolnie to  na mnie robia wrazenie góry stołowe i kotlina kłodzka.

No to zapraszam, to moje okolice.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

34

Taj jak Yokosław napisał Kotlina Kłodzka. Jaskinia Niedźwiedzia i kopalnia uranu w Kletnie. Huta szkła Wioletta w Stroniu Śląskim, Kopalnia w Złotym Stoku. Międzygórze i wejście na Śnieżnik. W Kłodzku Twierdza i podziemna trasa.Polanica Zdrój i Papiernia, Kudowa Zdrój szlak ginących zawodów, Kaplica czaszek w Czermnej,w Pstrążnej Skansen a na końcu wsi pyszne pstrągi własnoręcznie złowione

35

Słuchajcie zabraknie mu czasu przez te dwa dni

36 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-08-12 15:03:28)

biegiem.....
A gdzie jeść żeby się najeść i nie os...ć i przepłacić?
Czyli przydrożne bary godne polecenia

37 Ostatnio edytowany przez marcel (2014-08-12 15:45:22)

jak wjeżdżasz do Kłodzka od strony wrocławia na górce przed Kłodzkiem miejscowość Boguszyn jest orlen  a zaraz za nim jest nieduża knajpa z reklama placka po węgiersku tanio a jedzenie super
http://www.restauracjaboguszyn.ng.pl/
Placek po węgiersku połowę porcji biorę

38

W olszynie koło Lubania jest *** restauracja. Jedz do szklarskiej

mdw

39

JEśli lubisz coś powojennego to kompleks RISE  czy jak się to pisze ... klodzko  jak już będziesz u nas to nie daleko od polskiej Granicy w czechach jest skalne miasto smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

40

http://www.sztolniekowary.com/
na mnie zrobiły mega wrażenie, można zobaczyć żyły rudy uranu który był tam wydobywany tonami i wysyłany na wschód.

gg 5118068