Temat: oslona chlodnicy e514
witam ,poszukuje oslony chlodnicy od 514 taki beben co sie kreci na zewnatrz chlodnicy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » oslona chlodnicy e514
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam ,poszukuje oslony chlodnicy od 514 taki beben co sie kreci na zewnatrz chlodnicy
To jest przeróbka jedynie! Podobno od jakiegoś new Hollanda pasuje. Raz nawet widziałem w realu! Ciężki temat no i rzeźba!
Śą osłony z blachy podobne do tych od Bizona.Opisane są gdzieś na forum. Taką z blachy też bym kupił.
te oslony z blachy widzialem za 160zl w grudziadzu . ale mi chodzi o taki krecacy sie beben przy chlodnicy jak ma bizon zo58 i e514, sasiad do swojej 14 kupil cos takiego i to nie jest zadna przerobka, wszystko pasuje na oryginalne sroby ,
nie moge zdjecia dodac bo bym pokazal o co mi chodzi
Ma ktoś namiary na aktualne ogłoszenie na osłony do 514
http://olx.pl/oferta/oslona-chlodnicy-f … a58fb779fe Paweł zamawiasz je?
Gonzo wiem o co Ci chodzi tak jak pisałem. Powiedz mi ile czasu twój sąsiad ma tą 514? i czy była malowana i czy jest jasno zielona i kupiona z województwa łódziego?
on ta swoja 514 ma juz ok 8 lat, a kolor taki ciemniejszy zielony, malowana nie byla i nie jest z ludzkiego.a ten beben sasiad kupil 2 miesiace temu.
To z sąsiadem nie gadasz? Zapytaj może się coś dowiesz to i ja skorzystam! Ps Ja jak byłem z kolegą oglądać 514 dla niego to jedna miała taki bęben ale to była jakaś rzeźba z new Hollanda. Myślałem, że to może ten kombajn.
gadam z nim tylko cos sie dowiedziec od nieg to trzeba go tygodniami za jezyk ciagnac.
http://olx.pl/oferta/oslona-chlodnicy-f … 6902fbf2f2
temat ciągle aktualny - kupywałem do swojego to 3 były spakowane do wysyłki w polskę
Jacy jak ona wygląda-zrobiona solidnie? Jak się ją montuje?
ja będę montował na nity jednostronne fi 5mm kolega ma śrubki 6 ale to dużo roboty
blacha 1mm kolega przy bizonie miał 0,8 ale trochę mu drżała
wysokość 125cm czyli wyżej niż siatka wzmocniona na dole i na górze z dołu otwierana klapa na zawiasach waga ok 12kg
kuzyn i kumpel mają i są zadowoleni
a poza tym można schować na ogół nie najładniejszą siatkę bo często bywa oklepana
Kuzyn i kumpel jechali na tym w żniwa i spełnia dobrze swoją funkcje?
mają i są zadowoleni dlatego też kupiłem bo nudzi mnie nieraz co zbiornik czyścić siatkę kolega jeszcze po bokach u góry dorobił sobie jeszcze brakujące kawałki ale to trzeba samemu bo nieraz jest jest lekko powgniatana i trzeba sobie lekko dopasować
Dzięki za informacje, ja już zamówiłem, miejmy nadzieje że będzie dobrze spełniać swoją funkcje
witam ponownie. odswiezam temat , poszukuje nadal tego bebna krecocego sie przed chlodnica do 524.
witam ponownie. odswiezam temat , poszukuje nadal tego bebna krecocego sie przed chlodnica do 524.
ale chcesz ją założyć do 512 czy 524
Chce to zalozyc do 512
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » oslona chlodnicy e514
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo