Temat: oslona chlodnicy e514

witam ,poszukuje oslony chlodnicy od 514 taki beben co sie kreci na zewnatrz chlodnicy

2

Odp: oslona chlodnicy e514

To jest przeróbka jedynie! Podobno od jakiegoś new Hollanda pasuje. Raz nawet widziałem w realu! Ciężki temat no i rzeźba!

3

Śą osłony z blachy podobne do tych od Bizona.Opisane są gdzieś na forum. Taką z blachy  też bym kupił.

4

te oslony z blachy widzialem za 160zl w grudziadzu . ale mi chodzi o taki krecacy sie beben przy chlodnicy jak ma bizon zo58 i e514, sasiad do swojej 14 kupil cos takiego i to nie jest zadna przerobka, wszystko pasuje na oryginalne sroby ,

5

nie moge zdjecia dodac bo bym pokazal o co mi chodzi

6

Ma ktoś namiary na aktualne ogłoszenie na osłony do 514

7 Ostatnio edytowany przez przemo (2015-05-16 08:22:17)

http://olx.pl/oferta/oslona-chlodnicy-f … a58fb779fe Paweł zamawiasz je?

8

Gonzo wiem o co Ci chodzi tak jak pisałem. Powiedz mi ile czasu twój sąsiad ma tą 514? i czy była malowana i czy jest jasno zielona i kupiona z województwa łódziego?

9

on ta swoja 514 ma juz ok 8 lat, a kolor taki ciemniejszy zielony, malowana nie byla i nie jest z ludzkiego.a ten beben sasiad kupil 2 miesiace temu.

10

To z sąsiadem nie gadasz? Zapytaj może się coś dowiesz to i ja skorzystam! Ps Ja jak byłem z kolegą oglądać 514 dla niego to jedna miała taki bęben ale to była jakaś rzeźba z new Hollanda. Myślałem, że to może ten kombajn.

11

gadam z nim tylko cos sie dowiedziec od nieg to trzeba go tygodniami za jezyk ciagnac.

12

http://olx.pl/oferta/oslona-chlodnicy-f … 6902fbf2f2
temat ciągle aktualny  - kupywałem do swojego to 3 były spakowane do wysyłki w polskę

13

Jacy jak ona wygląda-zrobiona solidnie? Jak się ją montuje?

14

ja będę montował na nity jednostronne fi 5mm kolega ma śrubki 6 ale to dużo roboty
blacha 1mm kolega przy bizonie miał 0,8 ale trochę mu drżała
wysokość 125cm czyli wyżej niż siatka wzmocniona na dole i na górze z dołu otwierana klapa na zawiasach waga ok 12kg
kuzyn i kumpel mają i są zadowoleni 
a poza tym można schować na ogół nie najładniejszą siatkę bo często bywa oklepana

15

Kuzyn i kumpel jechali na tym w żniwa i spełnia dobrze swoją funkcje?

16 Ostatnio edytowany przez jacy (2015-06-05 09:33:08)

mają i są zadowoleni  dlatego też kupiłem bo nudzi mnie nieraz co zbiornik czyścić siatkę kolega jeszcze po bokach u góry dorobił sobie jeszcze brakujące kawałki ale to trzeba samemu bo nieraz jest jest lekko powgniatana i trzeba sobie lekko dopasować

17

Dzięki za informacje, ja już zamówiłem, miejmy nadzieje że będzie dobrze spełniać swoją funkcje smile

18

witam ponownie. odswiezam temat , poszukuje nadal tego bebna krecocego sie przed chlodnica do 524.

19

gonzo2121 napisał/a:

witam ponownie. odswiezam temat , poszukuje nadal tego bebna krecocego sie przed chlodnica do 524.

ale chcesz ją założyć do 512 czy 524

20

Chce to zalozyc do 512