Temat: orbitrol
kupie orbitrol w rozsądnej cenie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » orbitrol
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupie orbitrol w rozsądnej cenie
W Pankowie oryg nowy 900zł, regenerowany 720.
tego chyba kupie http://allegro.pl/orbitrol-100-wzmocnio … 67450.html
Ja mam taki w jumzie i działa na razie super.
A do czego potrzebujesz ?
do matadora
już go zamówiłem teraz troszku wężyków i siłownik + jakaś pąpeczka i można będzie długo kosić bez obawy o kontuzje ręki
Podłaczę się, kupię orbitrol z e-512. Ważne by był suchy, sprawny potrzebuję do pokosówki.
mam w domu taki orbitrol z 3 wyjściami orsty ale nie mam pojęcia od czego on jest
ale jak to z 3 wyjściami?
jutro go poszukam i wstawie foto bo sam sie zastanawiam o co w nim chodziło chyba ze coś źle zapamiętałem
Może pomyliłeś z silnikiem orsty
sorki troche to potrwało ale nie miałem czasu
jednak są 4 wyjścia coś mi sie źle zapamiętało a jak juz ktoś to rozpozna to powiedzcie od czego to jest i jak to by sie komuś przydało to odstapię za przysłowiową flaszke
Orbitrol jednak Jakby suchy był to biere
od razu mówię ze stan mi jest nieznany nie wiem czy działa i czy się do czegoś to nadaje
Skad go masz Tomek może zaryzykuję, co mi szkodzi.
przyjechał z częściami od 320 ale to stara historia u mnie nigdy nie był użytkowany na pewno trzeba by było zajrzeć i zobaczyć czy mu czegoś nie brakuje jakieś sprężynki czy innego wsio on prawdo podobnie był od 300 ale ręki nie dam sobie uciąć
jak chcesz to zaproponuj coś dogadamy się
To słuchaj, ile powiesz to zapłacę i spróbuję założyć. Potrzebuję do pokosówki to jeszcze chwilę czasu jest jakby się okazało coś nie tak.
ja nie mam pojęcia ile za to krzyczeć bo nawet nie wiem czy to jest sprawne i głupio tak bubla za pieniądze sprzedawać mi to leży bezużyteczne jak zamówisz kuriera to cenę wymyśl sam a ja to spakuje i przekażę kurierowi i tyle
Jak to się mówi za 30zł nic nie załatwisz a za flaszkę wszystko
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » orbitrol
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo