Odp: Powiedzcie coś o sobie
PawełS.64 witam rowniez skad dokladnie jestes bo jak srem to niedaleko mnie pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PawełS.64 witam rowniez skad dokladnie jestes bo jak srem to niedaleko mnie pozdrawiam
witam witam ...
Siemka
To zapraszaj ich jak najszybciej!!!!!
gmina borek wielkopolski
Witam wszystkich forumowiczów . Jestem tu nowy a już chciałbym podziękować za wiele cennych informacji z jakimi mogłem się zapoznać. Ale od początku na imię mam Janusz i jestem z mazowieckiego okolice Siedlec Na forum natrafiłem poszukując informacji o kombajnie e514 gdyż znajomy szwed zaprponował mi odkupienie jego maszyny.
Po rozważeniu wszystkich za i przeciw stałem się szczęśliwym (na razie) posiadaczem e514
rocznik 90 przebieg 1100mth. Na razie zapoznaję się z budową tego kombajnu gduż do tej pory posiadałem bizona z-056 i mam nadzieję że jak będę potrzebował pomocy to mogę liczyć na waszą pomoc
Witamy !
Witam mojego imiennika.
jasne jak będzie trzeba to serwis z forum pojawi się u ciebie,witam witam
Witam ,witam !
Witam imiennika.
Witam krajana...
Witam ja mam na bierzmowanie Janusz
Siemasz Panie
Witam wszystkich forumowiczów . Jestem tu nowy a już chciałbym podziękować za wiele cennych informacji z jakimi mogłem się zapoznać. Ale od początku na imię mam Janusz i jestem z mazowieckiego okolice Siedlec Na forum natrafiłem poszukując informacji o kombajnie e514 gdyż znajomy szwed zaprponował mi odkupienie jego maszyny.
Po rozważeniu wszystkich za i przeciw stałem się szczęśliwym (na razie) posiadaczem e514
rocznik 90 przebieg 1100mth. Na razie zapoznaję się z budową tego kombajnu gduż do tej pory posiadałem bizona z-056 i mam nadzieję że jak będę potrzebował pomocy to mogę liczyć na waszą pomoc
Cześć! Jak chcesz pozostać szczęśliwym człowiekiem sprzedaj bizonka, a tak niewychodzona czternastaka jak napisałeś posłuży Ci do emerytury.
Witaj w klubie!
Witaj - jak się spisuje Kubotka ?? U mnie chodzi bez zarzutu
Dziękuję za miłe przywitanie.
Kubuś model M6040 sprawuje się bez zarzutu ale pracowałem nim dopiero pierwszy sezon ma doiero 300h
Bizonka po dwudziestu latach urzytkowania sprzedałem po cenie złomu użytkowego tj. 2zł za kilogram
Witam wszystkich. Szukając informacji o zt 323a trafiłem do Was. Gratuluję tętniącego życiem forum. Znalazłem tu wiele informacji, potrzebnych i nie, ale zawsze warto wymienić się doświadczeniami i spostrzeżeniami. Mam nadzieję że i ja komuś pomogę. Pozdrawiam
Witamy nowego kolegę
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo