Odp: Powiedzcie coś o sobie
Hej Adam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej Adam
Siemka wszystkim nowym kolegom .
Witam z tej strony Mariusz mam 34 lata mieszkam koło Zamościa woj Lublin jestem użytkownikiem 323
Siemasz Mariusz !
cześć Mariusz
Kolejny Ziomal Witaj!
Cześć Mariusz.
Witam kolegów.
Witamy na pokładzie
Cześć Mariusz!
Od świąt odradzałem kumplowi zakup Forsza 323 i chyba na przekór kupił go. Nic dobrego to nie wróży...
Marekpe czemu odradzałeś zakup ?
Bo dał 14 tysiaków za klamota wartego góra 9.
Ba lepszego znajomy na części rozprzedał a w całości chciał 7.
Marku skoro w Twoich okolicach sprzęty takie tanie i w dodatku w dobrym stanie to chyba pofatyguje się do Ciebie z załącznikiem jak będę chciał już nabyć 323
Ale dlaczego akurat Forsz? Popatrz po ile w mojej okolicy są poważniejsze ciągniki
http://tablica.pl/oferta/ciagnik-ford-8 … 5396836979
http://tablica.pl/oferta/massey-ferguso … 0727674488
tylko co bym nim ciągał? A forsz to może pracować z tym samym sprzętem co rusek 1025. Zakup to jedno a utrzymanie to drugie, choć ten MF kusi... Tylko cały nowy sprzęt pod te 200 koników musiał bym mu dostarczyć...
Jak 4 lata temu kupiłem Forsza to cały sprzęt jaki miałem był od C-330. Postęp wymaga ciągłego rozwijania się, kto stoi ten się cofa.
no niby racja ale na tym areale co teraz jest (85 pod pług) to 1025 i 303 spokojnie się wyrabiają a prawdopodobnie powierzchnia i tak się zmniejszy, docelowo brat i tak idzie na osobną gospodare tak więc najprawdopodobniej zostanę z 27 ha a wtedy 1025, 360 i 328 to wydaje mnie się że wystarczą z dużą nadwyżką
Cześć mam na imie marek,pochodze z zachodniopomorskiego powiat koszalinski.Mam forszaja zt303 od roku i zt 323 od 7lat oraz kombajn E514, a co do innych sprzętów to ursus 902,c360,c360-3p i MTZ 82
Cześć.
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo