Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witaj Tomek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 90 91 92 93 94 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witaj Tomek
Witam.
Cześć Tomasz
Witam, mam na imię Robert i jestem z woj. łódzkiego.
Na co dzień jestem zajęty prowadzeniem własnego biznesu, a hobbistycznie zajmuję się niewielkim gospodarstwem rolnym. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem ZT 323A i mam nadzieję,że dzięki dużej wiedzy użytkowników forum na temat tych ciągników, bezproblemowo poradzę sobie w codziennej eksploatacji mojego forsza.
Pozdrawiam
Witam ziomka , a bliżej to gdzie mieszkasz?
Biadaszki, pow Wieruszów.
również witam
Cześć.
Dobrze kombinujesz.
Witam!
Cześć Robert
Cześć Kolego, w takim razie życzę samych sukcesów na nowym etapie rozwoju.
A że temat dotyczy "powiedzcie coś o sobie", Mam na imię Robert, 38 lat mieszkam "po środku" pomiędzy Częstochową a Wieluniem. Dzięki "Sławek 42" zdobyłem 323A (i trochę wiedzy, tzn chciał mi jej nakłaśćś na max, no ale cóż, nie ogarniam tyle na raz).
Zajmuję się gospodarstwem, dlatego ze to lubię, a zajmuję się szeroko rozumianym patriotyzmem
W dzisiejszych pop.......ych czasach skromność jest cnotą tak samo jak patriotyzm.
Ta i w ramach wolontariatu uprawiasz ziemię żeby kraj rósł w siłę, a ludzie żyli dostatnio. Nie rozumiem, ale podziwiam. Powodzenia!
Że "MAREKPE" nie rozumiesz, to nic nowego, moja zona również, niestety. Tak właśnie jak powiedziłeś wolnotariat, niestety jestem idealistą. Wiem że nie jest lekko z tym źyć, ale :walka: nie poddam się.
Ojojoj co ten Sławek chłopakowi nagadał ?
Bernix bo kobiety chcą żeby z naszej pracy jeszcze jakieś pieniądze były, już takie są
Samą prawdę. Że to klamor jaki brzydki, taki wku.....ący. Zazdrosny pieszczoch. Nie popracujesz dłuższy czas bez dotykania raz tu, kiedy indziej tam. Po co człowiek ma być w trakcie pracy zaskoczony.
Żeby powiedzieć o nim co wiem, dwóch litrów i 48 godzin braknie. Na przyswojenie razy dwa. Tyle czasu tośmy nie mieli, dlatego ten natłok informacji.
Cześć Kolego, w takim razie życzę samych sukcesów na nowym etapie rozwoju.
To raczej nie jest nowy etap rozwoju. Może to dziwnie zabrzmi, ale rolnictwo traktuje jako hobby.
Więc Roberto323, sukcesów i wytrwałości w spełnianiu się w hobby
Strony Poprzednia 1 … 90 91 92 93 94 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo