Temat: ciągnik zt 303
jak w temacie, chętnie odkupię sprawny, nadający się do użytku(wizualnie może być rupieć ale technicznie musi być sprawny) z papierami ciągnik zt 303 najlepiej z dolnośląskiego.
Oferty na pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » ciągnik zt 303
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, chętnie odkupię sprawny, nadający się do użytku(wizualnie może być rupieć ale technicznie musi być sprawny) z papierami ciągnik zt 303 najlepiej z dolnośląskiego.
Oferty na pw
jak dokupisz silnik i koła to oddam mojego a był sprawny i jest z papierem niestety w tym roku nie miałem czasu na remont silnika w kombajnie to zabrałem silnik i koła z ciągnika
hydraulika jest przerobiona na pompę zębatą i chodzi super wałek 560 /1000 swiatła blokady napedy sprawne z Bolesławca masz 25 km do mnie
Dzień dobry hdi.
Jak w temacie, chętnie usłyszę od ciebie co u ciebie. Skąd się masz i jak się masz i czy papiery masz właściwego koloru ? Odpowiedź na pw.
I z chęcią sie dowiemy czy sprawny technicznie jesteś, bo wizualnie to obojętnie, ale zdaje sie nie bardzo sprawny technicznie jesteś jak nie umiesz czytać....
jak dokupisz silnik i koła to oddam mojego a był sprawny i jest z papierem niestety w tym roku nie miałem czasu na remont silnika w kombajnie to zabrałem silnik i koła z ciągnika
hydraulika jest przerobiona na pompę zębatą i chodzi super wałek 560 /1000 swiatła blokady napedy sprawne z Bolesławca masz 25 km do mnie
Kolego jeszcze aktualne to twoje 303
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » ciągnik zt 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo