1

Temat: ciągnik zt 303

jak w temacie, chętnie odkupię sprawny, nadający się do użytku(wizualnie może być rupieć ale technicznie musi być sprawny) z papierami ciągnik zt 303 najlepiej z dolnośląskiego.
Oferty na pw

Umiesz liczyć?...Licz na siebie

2

Odp: ciągnik zt 303

jak dokupisz silnik i koła to oddam mojego a był sprawny i jest z papierem  niestety w tym roku nie miałem czasu na remont silnika  w kombajnie to zabrałem silnik  i koła z ciągnika
hydraulika jest przerobiona na pompę  zębatą i chodzi super wałek 560 /1000 swiatła blokady napedy sprawne z Bolesławca masz 25 km do mnie

3

Dzień dobry hdi.
Jak w temacie, chętnie usłyszę od ciebie co u ciebie. Skąd się masz i jak się masz i czy papiery masz właściwego koloru ? Odpowiedź na pw.

4

I z chęcią sie dowiemy czy sprawny technicznie jesteś, bo wizualnie to obojętnie, ale  zdaje sie nie bardzo sprawny technicznie jesteś jak nie umiesz czytać....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5

artureekk napisał/a:

jak dokupisz silnik i koła to oddam mojego a był sprawny i jest z papierem  niestety w tym roku nie miałem czasu na remont silnika  w kombajnie to zabrałem silnik  i koła z ciągnika
hydraulika jest przerobiona na pompę  zębatą i chodzi super wałek 560 /1000 swiatła blokady napedy sprawne z Bolesławca masz 25 km do mnie

Kolego jeszcze aktualne to twoje 303