541

Odp: ZAGROŻENIA

Ile tej jodyny na wannę?

542

Lałem 40 ml, jedno opakowanie.

543

Przy samej granicy weszły ciapate chłopaki i już pocięli dziewczynę nożem. Leży w  szpitalu. Chłopaki będa robić patrole i obywatelskie zatrzymania. Mnóstwo nielegalnych imigrantów, nie ukraińców. Nikt nie pilnuje tego.

544

Jak kolega próbował pokazać problem 3 dni temu publikował filmy na FB *** niezależni weryfikatorzy go zablokowali....

545

Krzysiek napisał/a:

Pajej wykorzystaj okazję i jakimś wierszem  zbajeruj jaką Ukrainkę smile

Na razie odpuszczam tematy płci pięknej. musze trochę ochłonąć i nie chodzi tu o wojnę

Rolnik z powołania:-)

546

androl napisał/a:
Pajej napisał/a:

wiesze i ich interpretacja to sprawa osobista i niech tak zostanie.

Ukrainka takiego gieroja ? wink

bez komentarza

Rolnik z powołania:-)

547

Pajej napisał/a:
androl napisał/a:
Pajej napisał/a:

wiesze i ich interpretacja to sprawa osobista i niech tak zostanie.

Ukrainka takiego gieroja ? wink

bez komentarza

Słusznie, bo to było do przemyślenia.

548

Krzysiek napisał/a:

Jak kolega próbował pokazać problem 3 dni temu publikował filmy na FB *** niezależni weryfikatorzy go zablokowali....

Trochę to i zrozumiałe. Służbom zgłaszać, te powinny ścigać. Natomiast nie robić uciechy putinowcom.

549

Jodyna nie jest tak łatwo dostępna, kupiłem rok temu Iodica'e polskiego producenta i duża buteleczka jest w lodówce, co jakiś czas popijamy po kilka kropel. Dla nas większym zagrożeniem od Putina jest ludność napływającą przez granicę z Ukrainą. Nie chodzi o zagrożenie militarne a gospodarcze . Czy to aby nie było specjalnie?

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

550

Polski rząd zapowiada , że imigranci z Ukrainy dostaną 500+ i darmową podstawową opiekę medyczną, mam poważne obawy czy to nie będzie kropla która przepełni czarę...

551

wiadomo pomóc im itd ale samemu jak się chce iść do specjalisty to pozostaje tylko prywatne wizyty bo na fundusz można nie dożyć tego. To jest dołujące że teraz oni idą bez kolejki... Widać że możliwości są ale nie dla nas

E 516 na części
Telefon 695 076 269

552

Dajcie spokój akurat w tym sektorze tego nie odczujemy ale  z resztą to masakra będzie...

mdw

553

NFZ zagraża życiu pacjenta... Więc nie wielka strata.

554

https://youtu.be/LAU3ktiq5yg

Może to się wydawać abstrakcyjne ale raz , że nagrano 4lata temu a dwa że historia lubi się powtarzać.

Case Magnum 7210, MF 38

555

Knuć, planować to sobie mogą. Właśnie naród Ukraiński zyskał swoją tożsamość, której wcześniej odmawiał im Putin.

556

Jedyne co im nadał to kierunek w jakim mają stamtąd wypiep....ać. Z przyjmowania uchodźców zrobił się niezły biznes, rząd będzie z naszych podatków płacił za każdego 3 tyś a Ukraince dostaną 500 plus. Już na te potrzeby dodrukowali waluty bo jedno euro podskoczyło do 4.9zl . Nagle zniknął celebryta, następnie cisza o Kanadzie a w UE coraz głośniej o armi europejskiej czyli niemiecka bundeswehra chce wyjść spod kurateli NATO.

Case Magnum 7210, MF 38

557 Ostatnio edytowany przez androl (2022-03-05 20:22:37)

Chciałbyś żeby Twoja żona i dzieci zaznawali takiego dobrobytu ?  W moich stronach firmy już płaczą że Ukraińcy wyjechali i nie ma komu pracować. Swoje zdanie o tej nacji mam, ale nie honor je teraz wyrażać.

558 Ostatnio edytowany przez Andrew89 (2022-03-05 21:43:33)

Ja się właśnie martwię o swoją rodzinę. Jak to sobie wyobrażasz w tym roku ? Paliwo do dychy dobije jeszcze przed żniwami , ceny w sklepach wystrzelą jeszcze bardziej. Energia elektryczna będzie dwa razy droższa. Nigdzie nie pisałem że jest im tam dobrze tylko napisałem że przez działania rządu będziemy jeszcze bardziej wydojeni, tylko tyle i aż tyle. Ukraińcom nie zazdroszczę i nikomu tego nie rzyczę. Trochę zrozumienia na obawy o przyszłoś. Kto może i jak może to pomaga to jest piękne, jak się weźmie za to rząd to szkoda gadać.

Case Magnum 7210, MF 38

559

Dobrze to nie będzie.
Dziś paliłem to co grabie w ogrodzie zgarnęły i się zastanawiałem czy dobrze robię czy czasem nie odstawić tego do pieca...

560

Oj tak.
Jeszcze nie w tym roku. W następnym ludzie będą zbierać chrust.