Odp: Szukam zt 320, 323
Panowie szukam 323 w dobrych pieniądzach i w miarę niedaleko. Może ktoś coś wie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Szukam zt 320, 323
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie szukam 323 w dobrych pieniądzach i w miarę niedaleko. Może ktoś coś wie?
Jak zapewne rozeznałeś rynek to w dobrej cenie owszem gorzej kupić 25 letni sprzęt godny uwagi.
tylko ze w południowo wschodniej polsce jest problem wogule o forszaje. ceny ok 15tys u nas sa ok
Witam forumowiczów,
Jestem zainteresowany kupnem ZT 323A lub ZT 303D w stanie dobrym lub bardzo dobrym.
Jeśli ktoś ma na sprzedaż lub wie gdzie można kupić coś dobrego to czekam na kontakt.
Zostawiam swój numer 796 488 743
Jak zapewne rozeznałeś rynek to w dobrej cenie owszem gorzej kupić 25 letni sprzęt godny uwagi.
Zgadza się, ale wole kupić sprzęt sprawny niż błyszczący jak laleczka. Tak kupiłem kombajn który odstrasza wyglądem i jestem zadowolony. W żniwa jak był u mnie kolega to powiedział "ten kombajn wygląda jak kupa złomu, a nie psuje ci się" :dance:
hehe bo i tak wyglada, ale jak powiedziałes jak ci zniwa mineły to pod wrazeniem jestem
Z doświadczenia wiem, że farba pługa nie ciągnie. Po kilku latach użytkowania sprzętów spod znaku VEB wiem na co patrzyć żeby dało się tym ziemię obracać, ale póki co odrzuca mnie ładna farba. Mam traumę z lat ubiegłych, jak pastowało się dziurawe kamasze i nikt mnie nie przekona, że pomalowane jest lepsze...
ktoś szukał wyjątkowej sztuki, wyjątkowej!
https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-3 … 5ec56df0cd
Jakby to powiedzieć... Zniesmaczony zostałem mocno...
Długi jak miesiąc ......... , ciekawe ile metrów potrzeba na zawrócenie .
Ale ktoś miał wizję. Ale po co ta przerwa między silnikiem a sprzęgłem? 150KM?
Potrzebuje hektara żeby zawrócić :
Wygląda jakby za chwilę miał się złamać. A tak a propo Krzysiek przez tą Panią na zdjęciu nie mogę się skupić nad treścią postów.
ktoś szukał wyjątkowej sztuki, wyjątkowej!
https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-3 … 5ec56df0cd
coś mi się wydaje że na sztywno połączył silnik ze sprzęgłem i pewnie ne wolnych obrotach dzwoni
Wygląda jakby za chwilę miał się złamać. A tak a propo Krzysiek przez tą Panią na zdjęciu nie mogę się skupić nad treścią postów.
To nie patrz!
Mi też jakoś leci w lewo oko.:)
kiedyś gdzieś był z cofniętą przednią osią też by mu zastosować a to nie jest czasem zt 342
był
https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-schoe … 774ed76c85
w sumie dalej jest
Roberto323 napisał/a:Wygląda jakby za chwilę miał się złamać. A tak a propo Krzysiek przez tą Panią na zdjęciu nie mogę się skupić nad treścią postów.
To nie patrz!
Silniejsze ode mnie
to musisz mieć podzielną uwagę
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Szukam zt 320, 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo