Temat: Papiery przyczepka sam

Tak jak w temacie kupię papiery z tabliczkami do przyczepki samochodowej typu sam. Bez wymiarów w dowodzie  zarejstrowanej z przeglądem bezterminowo. Czekam na wszelkie propozycje. Może ktoś rejestrował ostatnio taką przyczepkę i podpowie jak to wygląda.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

2

Odp: Papiery przyczepka sam

Jakby ktoś nie chciał pisać tutaj to podaje mój nr tel 663833654

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

3

pablo raczej nikt ostatnio nie rejestrował, bo będzie troche już czasu jak tą możliwość ukrócili. Bez homologacji nic nie zarejestrujesz, a to koszt rzędu wypasionej, kure...sko drogiej nowej przyczepki samochodowej. samy odeszły w .uj i nic nie poradzisz. a takie papierki o których piszesz rzadko się trafiają...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

4

Mam fajny papier. Dopuszczalna masa całkowita 750 kg, dopuszczalna ładowność 500 kg, badanie techniczne bezterminowo. Tak zarejestrowałem dwukółkę ciągnikową w 1991 r, przegląd przed rejestracyjny w nieistniejącym już SKR.
Papier ten i tablica rejestracyjna jeszcze mi się przyda.