Odp: Pompa wtryskowa
ok, dzięki. jest na allegro http://allegro.pl/krociec-pompy-wtrysko … 18597.html :beer:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ zasilania » Pompa wtryskowa
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok, dzięki. jest na allegro http://allegro.pl/krociec-pompy-wtrysko … 18597.html :beer:
faktycznie jest literówkę (a w zasadzie cyfrówkę ) zrobiłem jak szukałem i nie znalazło mi
Witam
Kupiłem niedawno zt 323 , forszaj ma problem z zapaleniem na zimnym silniku (bardzo długo musze go krecic) , podczas zapalania kopci mocno na siwo . Na rozgrzanym silniku nawet przy duzym obciazeniu nie pusci nawet dymku, czuje ze brakuje mu mocy i spalanie jest ogromne. Pompa była regenerowana w grudziadzu dwa lata temu przez poprzedniego własciciela. wiecie moze w czym tkwi problem?
Swieca plomieniowa ci dziala?. moze problem tkwi w kacie wtrysku
swieca jest odłaczona. masz jakas instrukcje co do ustawienia kata wtrysku ?
Jest dokładnie opisane na forum
Potrzebuje informację na temat dawkowania paliwa ile gramów na cykl ustawia się sekcje?
Witam
Kupiłem niedawno zt 323 , forszaj ma problem z zapaleniem na zimnym silniku (bardzo długo musze go krecic) , podczas zapalania kopci mocno na siwo . Na rozgrzanym silniku nawet przy duzym obciazeniu nie pusci nawet dymku, czuje ze brakuje mu mocy i spalanie jest ogromne. Pompa była regenerowana w grudziadzu dwa lata temu przez poprzedniego własciciela. wiecie moze w czym tkwi problem?
I co poprawiło się coś po zmianie kąta wtrysku? Mam podobna sytuacje wiec chętnie wysłucham czy coś zdzialales
Witam. panowie mam pytanie od nośnie t174/2a. Ile wlewa sie oleju do pompy wtryskowej, gdzie zmierzyć jego stan i ile leje sie oleju do regulatora obrotów i tak samo gdzie sie mierzy stan.
chłopaki czy ma ktoś może jakieś instrukcje i parametry do pompy wtryskowej do zt 323
chcę ja zawieść do pompiarza ale nie chcę by mi lipy odstawił więc chciałbym się czymś zabezpieczyć
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ zasilania » Pompa wtryskowa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo