Temat: dolny zaczep 303/ 323 (plaski)
kupię dolny zaczep, listwę marze być bez tylnego mocowania.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » dolny zaczep 303/ 323 (plaski)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię dolny zaczep, listwę marze być bez tylnego mocowania.
pochwalę się , mam takiego kompletnego ale może jeszcze się przyda do ostatniego ZT . popytam u goscia który je przytargał z germani . może coś mu zostało.
Mam taki
arek ile wołasz ? kompletny ? ja mam w 2 forszach haki hitch i jeden muszę mieć z listwą i tak sobie pomyślałem żeby jeden rozwalić i zamiast haka powiesić jakąś listwę na tej ramie ale jak jest gotowy to bym się kulnoł.
Jak Kolega Jano kupi, to też jestem zainteresowany, jakby był gotowy do założenia. Hitcha nie używam, a zwykły płaski dolny zaczep byłby bardziej funkcjonalny.
Hitcha nie używam, a zwykły płaski dolny zaczep byłby bardziej funkcjonalny.
Jakby mi ktoś chciał założyć zwykły zamiast hitcha i jeszcze 250 dopłacił to bym się nie zgodził na taką zamianę.
Tylko hich...
tez mi sie ostal z hakiem i moge sprzedać
powiem tak, że potrzebuję do opryskiwacza pilmet 2000l którego trochę przerobiłem , oś wycofałem maksymalnie do tyłu i zetorek 5211 go ciąga ale boję się jak naleję RSM a ta listewka (pierdnie)
dlatego myślę że listwa przy forszu będzie dluższa od haka hitch , a chodzi o kolizję z zaworami opryskiwacza , może ktoś zmierzyć ile dłuższa od haka ?
dłuższa o 23 cm
To oryginalnie wychodziły z normalnym zaczepem nie hitchem?
Widocznie.... nie widziałem takiego...
Podobnież listwa jest starszym rozwiązaniem. W 303 mam hitch w 323 listwę, ktoś kiedyś zrobił podmiankę na listwę z całym mocowaniem, jest w kolorze siwym reszta mechanizmów ciemno zielona.
Krzysiek u Kucharczyka to tylko pytanie ile tego chcesz
a kto to jest kucharczyk ? daj namiary to może kupię z zaczepem jakiegoś forsza !!
dzięki androl 23cm to już lepiej.
Kucharczyk http://www.agro-centrumczluchow.pl/Kontakt
Za cały kompletny tak jak artureekk 2.5 stówki trzeba by było
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » dolny zaczep 303/ 323 (plaski)
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo