41

Odp: Grypa

Pewne rzeczy mamy zakodowane genetycznie i trudno je przeskoczyć http://www.psychologiawygladu.pl/2015/0 … -oraz.html

42

Z tym ślubem to święta prawda.Ja pięć lat po ślubie jestem o 25kg w przód i ni cholery nie mogę zrzucić nawet 5kilo smile

43

Ja całe życie ważyłem 66kg przy wzroście 176 w maju zdiagnozowali u mnie celiakię , czyli dieta bezglutenowa po 9 miesiacach ważę  już 80 kg. Ale jelita to milem konkretnie zmasakrowane.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

44

Czyli Piotrze w dobie wszechobecnej sraczki na temat bezglutenowego jedzenia, jesteś prawdziwym naukowo udowodnionym bezglutenowcem... smile Ludzie szukają naprawdę dziury w całym jeśli chodzi o jedzenie, szczególnie że większość to zdrowi ludzie co mogą jeść wszystko.
Wszędzie suplementy, na nieświeży oddech halitoza, niespokojne nogi, serum na włosy, paznokcie u nóg, u stóp, u kota i psa.  zestresowane zwierzęta, magnez w podwójnej dawce z super przyswajaniem w wersji chelatowej. Naprawdę szkoda włączać radia, bo ciągle dupę trują tymi reklamami i ciągłym strachem przed zarazkami, czy tym że konar słabo płonie.....

45

O i ot sedno. A jak sięcto wszysrko by przebadało to 90% suplementów, witaminerów i leków bez recepty to zwykły cukier puder z dodatkiem chemii c ma truć a nie pomóc. Take placebo z gratisem. Jak tiktaki z mojej szafy. Kumpel wieczniecna ból pleców narzekał. Tiktaki pomogły.
Od tych wszyatkich dziadostw mi jak najdalej. Boleć musi konkretjnie, bym po sprawdzony lek sięgnął. Witamin sztucznie wychodowqnych nie łykam, kremu nie używam, mydłem szrym sie myje. Starcza mi chemii co w jedzeniu wchłone.  Jak bym we wszystko wierzył co czytam, czy jest powiedziane, to bym dziś za bezdomnym szukał, bo po co rydzykowi następne mybachy.
Co do grypy. Zdaży się katarek, czy kilkudniowe osłabienie.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

46

Piotrfire napisał/a:

Ja całe życie ważyłem 66kg przy wzroście 176 w maju zdiagnozowali u mnie celiakię , czyli dieta bezglutenowa po 9 miesiacach ważę  już 80 kg. Ale jelita to milem konkretnie zmasakrowane.

czyli sugierujesz że mogę mieć jakąś chorobe. Ja przypuszczam ze to genetyczne ojciec też szczupły, ciotki jak szkelety ja w porównaniu di nich to jeszcze jakoś wyglądam

Rolnik z powołania:-)

47

Pajej czyli jesteś typowym ektomorfikiem.
Kamilz czyli do dietetyczki. Kuzynka z pomocą dietetyczki schudła w pół roku 40 kg. Mój ślusarz z pomocą innej (droższej) 60 kg w 7 miesięcy.

48

Zeszłej zimy w miesiąc zgubiłem 10, kolejne 5 przez dwa miechy. Wszystko za sprawą forsza. Praxa przy nim tak wciągała że obviadu niejadałem a kolacja co drugi dzień....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

49

czyli sugierujesz że mogę mieć jakąś chorobe.

Nic nie sugeruję , celiakia nie boli i nie dokucza do czasu, to mogą być dziesiątki lat. Podobno co czwarty polak to ma, badanie kosztuje 100 zl . To jest choroba dziedziczona dla tego moje dzieci od razu zrobiły badania , na szczęście jej nie mają.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

50

Androl wiem, że dietetyczka będzie kazała mi jeść o stałych porach a przy moim kochanym biznesie nie jest to możliwe często śniadanie jest o 15 a potem chce się też resztę posiłków ogarnąć.Także jestem świadom tego co mi jest potrzebne ale tego nie przeskoczę smile

androl napisał/a:

Pajej czyli jesteś typowym ektomorfikiem.
Kamilz czyli do dietetyczki. Kuzynka z pomocą dietetyczki schudła w pół roku 40 kg. Mój ślusarz z pomocą innej (droższej) 60 kg w 7 miesięcy.

51

Kamil, nie tylko o stałych godzinach ale co i ile. Układa jadłospis na miesiąc z suplementami włącznie. Zapomniałem jeszcze o naszym sekretarzu gminy też był niezły klocek schudł około 50 kg spójrz od 6 min 37 s ten szczupaczek po lewej w okularkach. https://www.youtube.com/watch?v=u8qM0vTb90s

52

Jak ktoś chce sporo zgubić to proponuje dietę herba life. Papej wiesz jak to jest, dobry kogut nie jest tłusty a Ty nam tu wszystkim wciskasz kit że to niby taki święty jesteś 😁

E 516 na części
Telefon 695 076 269