pierwsza sprawa to własnie ten olej uzupełnij stan olej wlej hydrauliczny do 323 leje sie hydrauliczno przekladniowy to tak na początek
potem posłuchaj wogóle czy pompa ci wyje jak ciagnik jest włączony czy ona wogóle daje jakieś znaki życia
pompa ma dźwignie od włączania jak położysz sie pod ciagnik bedziesz widział pompe i po prawej stronie ciagnika od będziesz widział dźwigienkę zobacz jak to wygląda
pokrętłem 2 ustalasz prace podnosnika
a podnosisz ciegna dźwignią pierwszą od pokrętła 2 pozostałe dwie to wyjscia zewntrznej hydrauliki
wracajac do pompy weź spróbuj na wolych obrotach ciagnika pociagnąć ten płaskownik co masz na zdjeciu jezeli to on ma coś wspólnego z pompą w tym miejscu będziesz czuł zgrzytanie przy załączaniu jezeli lata luźno to mógła sie zerwać łapka przyczyn moze byc wiele
od tyle z mojej strony na początek choć z 303 nie miałem doczynienia jeszcze wcale ale to ta sama zasada jak 323 tylko troche inaczej poukładana
aa i zauważyłem jeszcze te dźwignie 1 co oznaczyłeś to jest rozdzielcz hamulców prawo lewo ale tym raczej sie nie baw jak ci hamulce działaja bo potem juz przestaną ustaw na środku i nie ruszaj
Nie ma to jak FORTSCHRITT