Temat: Wiosna 2018

Założyłem big_smile bo czeliście pisać o wiosennej robocie pod 2017...
Ja puki co co dziennie tnę porzeczkę wiosny nie widać....
Chciałem wziąć na warsztat AUŚ ale jedna strona się zapadła i mróz lejki przybetonował boję się coś pier**l przy podnoszeniu.

Odp: Wiosna 2018

U mnie zapowiadają na poniedziałek -13. Na jęczmieniu zero śniegu póki co.

3

tez zaczynam sie troche martwic, na dwa tygodnie jeszcze mrozy i to dosc spore mają przyjsc

mdw

4

U -5 i zimny wiatr ,z każdym dniem ma być coraz zimniej ,w niedzielę do -13 ,jęczmień dostanie nieźle...

5

Też to czuje powiewa ze wschodu. Śniegu nie ma ipewnie nie będzie

6

Kalesony w ruch!

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7

tylko literówkę w tytule zmienić smile

8

Takie rzeczy to tylko władza może....

9

Mam na jednym polu samosiewy facelii. Mają tak z 15 cm i jak na razie nie przemarzły . Zobaczymy co będzie teraz po tych mrozach skoro śniegu nie ma i nie zapowiada się żeby był.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

10

Na Podkarpaciu śniegu dużo więc chociaż o mróz się nie martwię, narazie grzebie przy moim 323 wymieniłem mu przewody hamulcowe z tyłu, za przód się nie biorę bo tam ktoś całkiem wywalił i nie wiem jak się za to zabrać. Pierścienie na tłokach  teraz wymieniam smile nawozy kupione opryski tez wiec tylko czekać wiosny:) a mam pytanie będziecie dawać jakieś nawozy wieloskładnikowe teraz na wiosnę, bo podobno przez to ze była słaba zima to dużo wymyło  składników w głąb ziemi?

11

Zmienił bym ale od jakiegoś czasu mam  problem z  edytowaniem   wyskakuje mi okno  że

Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.

i nie wiem o co kaman

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

12

tekila256 napisał/a:

Na Podkarpaciu śniegu dużo więc chociaż o mróz się nie martwię, narazie grzebie przy moim 323 wymieniłem mu przewody hamulcowe z tyłu, za przód się nie biorę bo tam ktoś całkiem wywalił i nie wiem jak się za to zabrać. Pierścienie na tłokach  teraz wymieniam smile nawozy kupione opryski tez wiec tylko czekać wiosny:) a mam pytanie będziecie dawać jakieś nawozy wieloskładnikowe teraz na wiosnę, bo podobno przez to ze była słaba zima to dużo wymyło  składników w głąb ziemi?

kolego z którego miejsca podkarpacia jesteś?

Rolnik z powołania:-)

13

a u mnie na noc mróz był a teraz wracałem z roboty to mrozu nie ma a śnieg zaczyna sypać a w dzień takie piękne słońce było tak do tej 15 potem sine chmury i zaczął śnieg padać

Nie ma to jak FORTSCHRITT

14

okolice Jasła

15

to kawałek ode mnie, bo ja spod Leżajska

Rolnik z powołania:-)

Druga noc -12 na termometrze koło domu. Jeszcze 3 takie maja być. Jęczmienia pewnie nie ma.

17

Mialem rozsiewac kornkali i kizeryt ale chyba sobie odpuszcze dzis

18

Patrzyłem jęczmień ,o ile przed niedzielą liście były jeszcze ciemno zielone to dziś już zrobiły się praktycznie czarne.

19

@massey - jaka odmiana ?

20

Odmiana Bartosz.