Odp: Stop wyzyskowi rolników - protest.
Marek, ale chyba do Leszka mówisz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Stop wyzyskowi rolników - protest.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marek, ale chyba do Leszka mówisz.
Rzeczywiście,przeoczenie
sie pomylił (':D', '');
Prędzej mi kaktus wyrośnie nim pójdę na blokadę drogi pod przywództwem jakiegoś zupełnie nieznanego mi oszołoma ........
Dziś byłem na walnym w banku spółdzielczym w nidzicy i wiecie co afera knf odbiła się nawet na naszym banku a zarząd powinien się podać do dymisji bo na razie umoczył coś ponad milion i na razie nie wiadomo jak go odzyska. A i to nie koniec jeszcze kosztów próby wyrwania się z grupy BPS i stworzenia banku Apeksowego przez ponad 50 banków spółdzielczych .
Morał z tego taki że do puki polityk ,prezes albo inny urzedas nie będzie odpowiadał swoim prywatnym majątkiem za własne błędy to nic się w tym kraju nie zmieni .
tak jak piszesz bałagan , Bank Spółdzielczy , pożegnałem 8 lat temu i przeniosłem się do BGŻ i poznałem bankowość z tej lepszej strony . przepaść cywilizacyjna !!! i nie muszę być na walnych ! umartwiać stanem banku , a o dewidendach z bycia członkiem to tylko do dopłacania udziałów bo ciągle brakowało . a tak mam spokój choć uważam że najlepsze kredyty to te których nie wziełem !!! chyba że lokaty,,,,,,
Jeżeli chodzi o dywidendy to w tym roku pierwszy raz dostałem takową, po sześciu latach od zakupu udziałów. Firma z obsługi rolnictwa, nie bank.
a ja mam dobrze w spółdzielczym, tylko mimo że najbliższy oddział mam 5km ode mnie to konto założyłem 50km od domu. Nie mam problemu, że cała okolica dudnico i kto robi, bo jedna i druga kłapie dziobem...na razie sobie chwalę.
Sarast zrobiłem tak jak Ty. Kopara mi opadła. Spółdzielczy to skansen....
Muszę odnowić kredyt obrotowy ( raz na 5 lat) w BGZ ciekawe co mi zaproponują...
3,88
A ktoś zna oferty innych banków?
Jestem klientem BGŻetu od 2005 i jak na razie nie zamierzam zmieniać.
ja z 10 lat i jest OK,
też jestem w BGŻ, ale gdyby nie lenistwo to przeszedłbym do innego banku co ma tańsze obsługi konta
Jeśli chodzi o samą obsługę konta (opłaty za prowadzenie, obsługa karty) to pko ma najtaniej. Ani BS czy BGZ tak tanio nie ma
A o którym PKO czy PeKaO mówisz i jakim typie konta? Ja mam w PKO to stałe zmieniają opłaty i za każdym razem drożej. Wcześniej były kody jednorazowe za darmo teraz trzeba płacić (SMS z kodem jest jednak za darmo ale za SMS z powiadomieni np o stanie konta trzeba płacić) wydanie karty płatne i jak nie zrobić min 5 operacji kartą to jeszcze opłata miesięczna po złotówce za każdą niewykonaną. Niby płacę miesięcznie 50 gr za konto i 30zł rocznie za kartę ale jak widzę rodzeństwo i rodzicę w BGŻ mają lepiej.
Tak, PKO. Eeeeee muszę żonę podpytać, bo ona jest tu od rozliczania 😉. Pamiętam, że kiedy kończyło się jej kont da młodych to zmieniła na inną taryfę.
.
Jeśli chodzi o samą obsługę konta (opłaty za prowadzenie, obsługa karty) to pko ma najtaniej. Ani BS czy BGZ tak tanio nie ma
get in bank ma prowadzenie i obsługe konta, wszystkie bankomaty za darmo tylko jedna tranzakcja kartą w miesiacu potrzebna
Ja na przekór jestem w bs już 23 lata i raczej już w nim zostanę.
Wy o bankach i dywidendach a temat o wyzysku rolników co raczej kojarzy się ze strajkami i problemami innego rodzaju ...
Jaki bank by nie był to każdy nie robi tego za darmo ... a wg mnie to bank bankiem a chodzi o ludzi pracujących i obsługujących was i wasze rachunki ... i wasze samopoczucie
ja pisałem jaki jest mój pomysł na strajk
wchodzimy na róchliwa droge zatrzymujemu ruch i rozdajemu ulotki z opisem sytuacji w rolnictwie, dobrzeby było dorzucic jeszcze jakiegos gratisa ij szklanke mleka, kawałek kiełbaski czy cos w ten deseń po przekazaniu ulotki przepuszczamy samochód. ruch blokowany byłby jak na bramkach, wiec "mistowi" nie powinni sie wkurzac a moze po przeczytaniu zrozumieliby o co nam chodzi i nie byliby na nas tacy źli
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Stop wyzyskowi rolników - protest.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo