Temat: C..j d..a i kamieni kupa.

Lepper tylko sygnalizował że wie i zatańczył nogami w powietrzu. Tu gość mówi otwartym tekstem. Ino patrzeć jak odezwie się seryjny samobójca.
Ku..a, gdzie my żyjemy ? Gwatemala, Sierra Leone ?

https://www.youtube.com/watch?v=eukzFkme3wA

2

Odp: C..j d..a i kamieni kupa.

Dla mnie jako dla zwyklego szarego człowieka w glowie się nie mieści jakie tam pieniądze wchodzą w grę.  Za komuny że wszyscy kradli ale kazdy miał jakąś miare.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

3 Ostatnio edytowany przez Andrew89 (2018-03-08 10:55:21)

Kolega z osadkowski-Cebulski opowiadał jak był ogłoszony przetarg na ciągniki,  chyba z dziesięć, do kghm w Lubinie. poszedł do szefa i powiedział ze pojdzie z oferta na ciagniki .Szef powiedział że i tak nic nie wskura ale żeby poszedł.okazało się ze pomimo tego, że wystawił najlepszą ofertę to wygrał koleś co zostawił pod stołem walizkę na pewno nie przypadkowo i na pewno nie było tam kilkaset tysięcy.

Co do skali kwot to ta firma ogromne kwoty wprowadza do budżetu państwa to są miliardy miesięcznie.  Dlatego do takich kwot podpinaja się różnego rodzaju pijawki co by tam parę ser tysięcy rocznie od nich wyciągnąć. ...

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

4

A lud pił i pije szampana ustami swych przedstawicieli.

5

Czasy posrane, u mnie w firmie starzy pracownicy mówią że teraż nastały parszywe czasy, każdy ma pretensje do każdego, jeden czeka na poślizgnięcie drugiego żeby go sprzedać, kiedyś ludzie pili i dobrze żyli a teraz piją z bidy i problemów z bidą związanych, totalna paranoja

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile