Odp: MDW 525 H Piotrka zakonspirowanego pod P1i9o9t0r :D
podniesiony do góry na maksa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » MDW 525 H Piotrka zakonspirowanego pod P1i9o9t0r :D
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podniesiony do góry na maksa
To dziwne. Od jęczmienia po pszenicę źyto,pszenzyto, rzepaki , łubin - ślimak podniesiony i ani razu nic takiego się nie zdarzyło.
Cześć. Użytkownicy MDW. W której pozycji ustawić dźwignię żeby była załączona listwa na ości w jęczmieniu ?
https://drive.google.com/file/d/1_9cVpu … p=drivesdk
Tak jak tero masz
O kurde. Cały czas tak było
Dziś nie udało mi się tego cofnąć. Mam wyjęty chwytak kamieni. Oczyszczone a cofnąć się do końca nie chce. 3/4 się cofnie i koniec. Co może być grane ?
Nie chce się ruszyć do końca 🤔
Co do listwy- jedna blacha była przegięta i blokowała o podsiewacz. Pod chwytakiem kamieni była blacha którą zdemontowałem i wtedy było ładnie widać całą listwę. Teraz działa jak należy.
To jak ma byc ustawiona ta wajcha na zborze? Bo umnie te blachy byly podniesione do gory.... mam pytanie do uzytkownikow mdw 525 jakie obroty wiatru ustawiacie na zepak i na zborze?
Wajcha do przodu kombajnu to listwa opuszczona. Wajcha do tyłu listwa załączona. Nie widziałem pytania.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » MDW 525 H Piotrka zakonspirowanego pod P1i9o9t0r :D
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo