Temat: Salon polityczny

Aktualności.
Zapraszam do dyskusji, jak to w salonie, kulturalnej.
Prałat Jankowski zaliczył glebę.
Żydzi na kongresie pokazali co potrafią zrobić ze słabym "partnerem".
W 2018 roku zmarło tylu polaków co w czasie II WŚ, o 7000 więcej jak w roku 2017 i urodziło się 10000 mniej niż w 2017. Razem 17000 polaków mniej, takie miasto jak Mława czy Nowy Targ wymarło.

2

Odp: Salon polityczny

Zapraszam do dyskusji, jak to w salonie, kulturalnej.

Za kulturę trzymam kciuki

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

3 Ostatnio edytowany przez androl (2019-02-22 23:39:40)

Ja na razie biorę lekcje dobrego zachowania big_smile https://www.youtube.com/watch?v=_9Zd8gjXQjo

4

A co z dziećmi Polek które urodziły poddanych królowej Elżbiecie na obczyźnie? Jak te dzieci figurują w statystykach?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (2019-02-23 00:00:45)

Będzie dobrze !
Każdy swoje chwali. Nie znam drugiego bardziej kulturalnego forum dyskusyjnego jak To. Żeby forum dyskusyjne żyło, muszą się toczyć dyskusje do czego zachęcam. Mamy do siebie szacunek, wypracowany przez lata, tysiące postów i godzin spędzonych razem. Szacunek dla człowieka nawet o odmiennych poglądach to rzadkość w naszych czasach. Co do tematu jestem optymistą.
Przy eskalacji konfliktów zawsze można z tematu zrezygnować.
Nie wiem nic na temat poddanych Jej Królewskiej Mości. Podejrzewam, że dane nie zostały uwzględnione w statystyce i moim zdaniem dobrze.

6

Przestałem się podniecać polityką i jest mi teraz dobrze. Mam nadzieje że nikt mi życia nie będzie urządzał po swojemu. Dopóki tak będzie będę żył spokojnie. Kiedy zacznie bedę protestował. Tyle ode mnie.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

7

dyskutować można każdy ma na jakiś temat swoje zdanie i można jakieś wnioski wyciągnąć tym bardziej ze chyba nikt nie pracuje jako poseł jakiejś danej partii i nie będzie w zaparte szedł że tak ma być i koniec bo my jesteśmy ci lepsi a reszta to motłoch. co do żydów to zauważyliście ze nawet w google nie ma podpowiedzi gdy wpisujesz słowo żyd

8

Tam sie k.... dzieje https://fakty.interia.pl/polska/news-wa … Id,2854333

mdw

9

Wg mnie to Wałęsa nie miał układu z PRL tylko z ludźmi którzy przejęli władzę po komunię,  był agentem okrągłego stołu.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

10

Historia go rozliczy , teraz klimat jest nieodpowiedni może za 50 lat jak wszyscy którzy nas dzielą i mam tu na myśli całą obecną klasę polityczną, odejdą z tego świata.

Historia już go rozlicza i czystego sumienia nie ma.

12

a w tym ile prawdy ?? https://www.youtube.com/watch?v=Kd8Ouqm7g30

mdw

13

jedno jest pewne ze to montował wyznawca pis-u hehe. może i prawda ale gdyby tak było to kaczka by dawno to publicznie powiedział smile mi to obojętne każdy z nich był w partii a teraz wielcy antykomuniści smile

14

Kiedyś agentem mógł być każdy,  i nic w tym nadzwyczajnego, gorzej jak z tego korzystał...

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

15

Ja się temu nie dziwie razem z Wałęsą i całą bandą obalili Olszewskiego. A Angeli w dupę właził jak był premierem ,że już nie wiadomo było kto tym krajem rządzi.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

16

Wytrzymałem tylko do połowy.....
Żadnych dowodów , tylko domysły  jak z UFO.......

17

Okoliczności obalenia rządu Olszewskiego takim domysłom dały silną legitymację.

18

Rząd Olszewskiego był mniejszościowy prędzej czy później i tak by upadł.

Może i tak ale tak sie nie robi. Tak samo jak teraz. jazgot jakby PiS doszedl do władzy w wyniku zamachu wojskowego. Demokratycznie wybrano kaczora i koniec. Jesli większosć uzna że jest źle to jesienią do urn i zmienić na PO. Ale większosći niestety się bardzo teraz podoba. Kwiczy mniejszość pozbawiona przywilejów i grupka ludzi otumaniona przez KOD. Ja się cieszę że grupa narodowców zaczyna się liczyć, zawsze jakaś przeciwwaga do PO rządzonego przez berlin i PiSu który wszystko konsultuje w tel awiwie.

20

wink https://www.youtube.com/watch?v=DI42pSM2njg