Odp: Salon polityczny
Demokracja nigdy nie była rządem większości. W demokracji zawsze rządzi mniejszość.....
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Salon polityczny
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Demokracja nigdy nie była rządem większości. W demokracji zawsze rządzi mniejszość.....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: cały Lechu !!!! już myśleli że go poprowadzą na sznurku .a tu taka volta... jak ja to dobrze pamiętam,,,, miałem się nie wypowiadać bo zwolennicy LGBT są czujni,,,i tu już do porządku byłem przywoływany . znikam.
No..........o tvn wziął się za edukowanie swojego guru
pozamiatał https://www.youtube.com/watch?v=knmKnyDE5FQ
Fajne słowa mocne słowa ale co nam one dają ? nic, chcą być parterami a nie mają nic do zaoferowania, nie mamy ani ropy, ani gazu, ani nie produkujemy nic wyjątkowego, pieniędzy tez nie ma bo powiększa się szybko dług publiczny, jedyne co mamy to dumę i przekonanie że jesteśmy najlepsi i najmądrzejsi, bez urazy dla nikogo,
Dziś wybory.
Mam prośbę. Trwa cisza wyborcza, będę mówił cicho. Kto ma zamiar głosować na partie na literę "P" niech zostanie w domu. Herbatka z cytrynką, położyć stopy wyżej głowy, pooddychać głęboko. Otworzyć usta, może znów rządzący coś rzucą i wpadnie.
Patriotów mobilizuję do działania. Obecne wybory są preludium tych jesiennych, najważniejszych, naszych parlamentarnych. Ruszyć odwłoki iść i zagłosować.
Żeby nie było, że sztywny elektorat w wysokości kilkunastu procent wygrywa bo reszta uprawnionych do głosowania w głosowaniu nie uczestniczy.
Ja już głosowałem.
Według zaleceń Sławka.
No i siedzę w komisji. Puki co frekwencja nie przekroczyła u mnie 10%.
Jako informatyk komisji mam podgląd na całą gminę nie widzę jakoś większego ruchu niż na poprzednich wyborach do europarlamentu. JAkiejś wielkiej mobilizacji lewej czy prawej strony jednak nie ma.
Tak jak piszecie , lepiej żeby Ci co popierają partie na P nie szli w ogóle, wtedy szansa na 20 %
Mój ojciec załatwił nawet pełnomocnictwo, żeby zagłosować za mamę. Nie pytałem na kogo głosowali, syn też miał wolną rękę. Dyktaturę trzymam jedynie w sprawach domowych
Dziś wybory.
Mam prośbę. Trwa cisza wyborcza, będę mówił cicho. Kto ma zamiar głosować na partie na literę "P" niech zostanie w domu. Herbatka z cytrynką, położyć stopy wyżej głowy, pooddychać głęboko. Otworzyć usta, może znów rządzący coś rzucą i wpadnie.
Patriotów mobilizuję do działania. Obecne wybory są preludium tych jesiennych, najważniejszych, naszych parlamentarnych. Ruszyć odwłoki iść i zagłosować.
Żeby nie było, że sztywny elektorat w wysokości kilkunastu procent wygrywa bo reszta uprawnionych do głosowania w głosowaniu nie uczestniczy.
w nosie mam twoje poglądy jak nigdy głosowałem na literę P.
Hmmm ale jedna na P ukrywa się teraz pod literą K
Ja już głosowałem.
Według zaleceń Sławka.
No i siedzę w komisji. Puki co frekwencja nie przekroczyła u mnie 10%.
Jako informatyk komisji mam podgląd na całą gminę nie widzę jakoś większego ruchu niż na poprzednich wyborach do europarlamentu. JAkiejś wielkiej mobilizacji lewej czy prawej strony jednak nie ma.
W komisji w której siedzę o 12 frekwencja była blisko 20 procent, teraz jest koło 35.
W tej chwili 19%
koledzy dobra rada coś wycichli ? rozumiem że Swiętować nie ma czego !!!! ale nie dla wszystkich Brudziński:: mój kandydat wszedł . głos trafiony. a dzięki Schetynie i MILER CIMOSZEWICZ I BELKA też się załapali bo jako sojuż pewno by mieli 0.1.% a tak cudownie komuszki odkurzone pensyjki z UE do skromnych rencinek dołożą . ale jaja.ha ha ha .. wyborcy platformy obywatelskiej szczerze współczuję wodza ..... to dopiero jaja i to wszystko po to by z PIS dostać w dupę. o PSL sobie już oszczędzę bo co to za partia że się swojej nazwy zaparła.kino....:play:
Szkoda że konfederacja się nie dostała do PE
koledzy dobra rada coś wycichli ? rozumiem że Swiętować nie ma czego !!!! ale nie dla wszystkich Brudziński:: mój kandydat wszedł . głos trafiony. a dzięki Schetynie i MILER CIMOSZEWICZ I BELKA też się załapali bo jako sojuż pewno by mieli 0.1.% a tak cudownie komuszki odkurzone pensyjki z UE do skromnych rencinek dołożą . ale jaja.ha ha ha .. wyborcy platformy obywatelskiej szczerze współczuję wodza ..... to dopiero jaja i to wszystko po to by z PIS dostać w dupę. o PSL sobie już oszczędzę bo co to za partia że się swojej nazwy zaparła.kino....:play:
Do rencinek sobie dorobią a cimoszka na koniec jeszcze co się da to powynosi
sie usmiałem :stu: https://www.rp.pl/Platforma-Obywatelska … alezc.html
zwycięstwo pisu tylko pokazuje jak polaków łatwo kupić, a najbardziej mnie śmieszyło jak pis w swoich spodach wyborczych mówił obrońmy 500+, obrońmy 13 emeryturę, jakby te wybory miały coś wspólnego z tym tymi słowami każde wybory wygrają, a jak wszyscy idą tam tylko po kase i to wszystko, wy się cieszycie że wasza partia wygrała super gratuluje , ale wy z ich pensji ani grosza nie dostaniecie więc co to za zwycięstwo dla was? tym bardziej że są skłóceni prawie ze wszystkimi to co mogą wywalczyć? co może 27 posłow to tak jak teraz u nas większość robi co chce a resztę ma w dupie,
Dziś wybory.
[quote ]UHHHH, a jednak chodziło Tobie o PO, a już sie bałem boś umilkł, a myślałem że jad posypie sie na ,,prokumunistycznogejofomobicznopropatologicznyPIS,,
zwycięstwo pisu tylko pokazuje jak polaków łatwo kupić, a najbardziej mnie śmieszyło jak pis w swoich spodach wyborczych mówił obrońmy 500+, obrońmy 13 emeryturę, jakby te wybory miały coś wspólnego z tym tymi słowami każde wybory wygrają, a jak wszyscy idą tam tylko po kase i to wszystko, wy się cieszycie że wasza partia wygrała super gratuluje , ale wy z ich pensji ani grosza nie dostaniecie więc co to za zwycięstwo dla was? tym bardziej że są skłóceni prawie ze wszystkimi to co mogą wywalczyć? co może 27 posłow to tak jak teraz u nas większość robi co chce a resztę ma w dupie,
A to inne partie się dzielą swoim pensjami z wyborcami ? kurde no nie wiedziałem🤔
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Salon polityczny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo