Temat: Chłodnica wody do kombajnu e512
Jak w temacie kupię sprwną chłodnice wody do kombajnu e512, koniecznie bez dziur,najchętniej z dolnośląskiego z okolic bolesławca,legnica itp
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Chłodnica wody do kombajnu e512
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupię sprwną chłodnice wody do kombajnu e512, koniecznie bez dziur,najchętniej z dolnośląskiego z okolic bolesławca,legnica itp
Kup nową. Daj sobie spokój. A jak musisz u Jana Durdy w brzeźniku ma.
Nowa starcza średnio na 4 sezony
Nowa starcza średnio na 4 sezony
. Coś słabo trafiłeś bo na pewno na 4 używane jedną trafi. Ale co trafi 30 letnie chłodnice. No proszę.
Jeżeli do mnie masz niedaleko to zapraszam, leży pod płotem i czeka ,sam nie wiem na co. Jak była na kombajnie 3 lata temu to nie ciekła.
Piotrek1990 napisał/a:Nowa starcza średnio na 4 sezony
. Coś słabo trafiłeś bo na pewno na 4 używane jedną trafi. Ale co trafi 30 letnie chłodnice. No proszę.
Kupiliśmy nową w Agromie i zaczęła lecieć 2 lata temu. Podlutowałem i trzymała dalej. I tak pojechała do nowego właściciela w zeszłym roku.
z tymi nowymi to właśnie...jakość wykonania, uzywane wiadomo wiekowe ale tych e512 tyle na żyletki poszło że może jakaś cała dobra chłodnica się ostała komu.
A co to za gostek z brzeźnika, ten handlarz?
Andrew no niestety ale do DZA mam dość daleko.
Jak nic nie znajdę to będe musiał kupić nową
Jan Durda. Brzeźnik. Szrot pełen NRD.
Sąsiad zaadoptował bizonowską.
mam nowa od Stara ze starych zapasów z 1971 roku nigdy nie używana mogę podesłać fotki jak komuś potrzeba
Jan Durda. Brzeźnik. Szrot pełen NRD.
Co on tam nie ma. Jest Co zwiedzać!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Chłodnica wody do kombajnu e512
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo