To moje problemy:
-podczas koszenia motowidle są krzywo i nierówno przez co spada łańcuch często sie zapowietrza a jak odkręciłem waz od hydrauliki to porostu pusty no i sam cheder przy koszeniu jena strona lewa niżej prawa wyżej jak to naprawić chłopaki
-rozrusznik cofania gardzielą jest ale nie mam chyba cewki sczepiana za języczek na 2 śruby nie wiecie ile to kosztuje jaki łańcuch założyć na to
-gdzie są dobre i tanie cepy
-muszę wyjąc i naprawić podsiewacz , u mnie idzie pod podsiewaczem stalowa belka w poprzek po ukosie i chacze podsiewaczem mocowaniem , nie wiecie czy to samoróbka czy można wyciąć no i jak z podsiewaczem gdzie i jak naprawić zdobyć te korytka ile trzeba wstawić,
-jak zmienić łożysko na 1 wytrząsaczu i jakie
problem z pasem napędowym musiałem podłożyć podkładkę pod kolo płaskiego napinacza bo pas tarł po obudowie no i nie wiem czy jest dobrze napięty bo ciągle podczas pracy skacze delikatnie na obydwu napinaczach
-drugi pas kopiłem czeski to pas napędzający młocarnie 3hb 4475 i ten podczas jazdy gdy był nowy nie włączał młocarni ale po 4 godzinach koszenia musiałem przejeżdżać powoli z włączona młocarnia bo inaczej sama sie załanczala na drodze czy może sie wyciagnoł jeśli tak to co zrobić jakie polecacie pasy czy ktoś miał pasy Stomil olsz\tyn harwester czerwony
-mam problem z przyspieszaczem przyspiesza chwile i koniec co robić
-jak sprawdzić zwolnice olej i ile wlać,
-co zrobić z kulami i zębami w hederze wyrabiają sie mocno i szybko .
na zegarze bo mam inny wyświetlacz rosnący mam obroty silnika ale nie ma wiej ni i młocarni co może być źle
-inny problem to silnik robiony kapitalny w tym roku tylko ja mam 180 koni ifa 60 od auta wstawiony i ostatnio na koniec woda jak kosił szla w górę ale nie na czerwone i jak chudził na obrotach bez pracy powracał na normalne co może być źle
za błędy przepraszam a za pomoc z góry dziękuje