Odp: FORTSCHRITT 524 - opinie
Nowy właściciel pewnie sie ucieszy....
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » FORTSCHRITT 524 - opinie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowy właściciel pewnie sie ucieszy....
nom ale tak to juz bywa, jak go kupiłem to juz tak było
kolego to Ty miałeś tego 524 z napędem kosy w hedrze od bizona?;p
nom a co ?? :D
ja go oglądałem przed świętami wiedziałem, że coś w silniku jest nie tak tak z ciekawości za ile poszedł?
To może był ten z Podzamka koło Klodzka?
za 53 000 poszedł ,to i tak dobrze ze nie wziełeś bo wtedy mniej ceniłem 43 chyba .A ty skąd jesteś >???a ty nie byłeś czasem z ojcem ???:D
no 10 tyś mniej ceniłeś:) Ja okolica Pułtuska... tak byłem z ojcem do Ciebie ok 440 km było
No to Pawłku niezła wtopę bys zaliczył z ta 524
hehe
co kupiłeś coś w końcu
No teraz trzeba uważać przy tranzakcjach bo można kolegę z forum czasem nieźle załatwić Albo z mety się pytać czy o jakimś forum fortschritta nie słyszał
mój ojciec się poznał, że z silnikiem to będzie problem więc nie kupiłem znajomy ma MDW 525 H i jak rzepak opchnę i kasy starczy to go wezmę a jak nie to coś innego
Dzien dobry mam pytanie chcemy kupic MDW E524 szukam kogos z okolic wroclawia lub woj dolnoslaskiego kto moglby pojechac obejrzec z nami ta maszyne.
dodatkowo mam pytanie czy 3000mtg to na ta maszyne duzo czy mało?
Kolega niech się najpierw przedstawi w odpowiednim dziale
łukasz z jakich okolic upatrzyłeś 524 ?
no własnie w okolicach strzelina to u jakiegos handlarze wiec moze piotrze mozesz mi pomoc? moj numer 605 730 258
Jak mam sie przedstawic? pytajcie. Ja was prosze o pomoc w zakupie E524:-)
kliknij w zakładkę ,,szukaj,, i wpisz powiedzmy coś o sobie -tam do woli o sobie możesz mówić. Nie masz za co przepraszać wszyscy są tu miło widziani tylko że jest tu taki wątek w którym wypada się przywitać,wiem że jak jest się pierwszy raz to trudno o wszystkim wiedzieć na pewno ktoś ci pomoże choć dużo nie ma tych użytkowników na forum
przepraszam za smialosc ale zalogowalem sie na forum zeby uzyskac informacje na temat E 524 jesli ktos chce cos o mnie wiedziec niech pyta. Poki co pilnie szukam fachowca ktory pomoze mi w zakupie kombajnu ww kombajnu.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » FORTSCHRITT 524 - opinie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo