1

Temat: Chińszczyzna

Ze wszystkich stron zalewa nas "tania"tandeta z Chin i innych krajów azjatyckich.Ale wśród tej tandety można znaleźć lśniący diament, Budka Suflera chyba tak śpiewali, no chyba że się pomyliłem, ale to nie ważne. Ważne jest to żeby tu wpisywać co się opłaca kupić i co trochę posłuży z tej chińskiej tandety. Kupiłem pół roku temu spawarkę inwertorową firmy DEDRA dałem za nią w kastoramie 540PLN zalet spawarek inwertorowych nie będę wymieniać jak ktoś wie o czym piszę to wie o co chodzi. Po pół roku użytkowania z czystym sumieniem mogę polecić tą chińszczyznę:D

2

Odp: Chińszczyzna

no życzę Ci by chociaż jeszcze nastepne pół roku spawała big_smile a tak poważnie to kupiłem z 5 lat temu komplet kluczy powerbosh i przerobiłem nimi bizona i forszajsów parę -żaden nie pękł zlazł jeno z nich chiński chrom

3

U mnie to tylko komputer co jeszcze chodzi.

4

o cholera jakoś mało tych wpisów wink

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

5

Ja miałem skutera Chińskiego, nie polecam;/
Moto nie Chińskie!!

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL