Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
saletra 1000zł brutto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
saletra 1000zł brutto
Saletra 810 netto na 14 dni a 880 netto na 30 sierpień .
Gdzie masz Koseś takie dobre ceny, jeśli można wiedzieć?
Chemirol , a czy dobre ? mogły by być lepsze ......
Myślę, że ceny dobre. Ostatnio trochę podnieśli cenniki, bo zaliczki dopłat przychodzą i jest z kogo zedrzeć
Kukurydza mokra firma szmidt z biskupia koło ślesina płacą 400 netto +/- 8 zł za procent trochę drgła w porcie sucha to podnieśli cenę.
czyli rzut beretem ode mnie, i nikt tam nie wozi. Tylko do Wozniaka. przeciętnie 6% różnicy między schmidtem a wozniakim no i wozniak płaci 10zł za tonoprocent.
Panowie jak ceny zbóż u Was?
U mnie w tej chwili pszenica 620-640 brutto, jęczmień 560 brutto
Myślę, czy nie zacząć sprzedawać, bo w zeszłym roku cena do świąt rosła a później spadał i już spadała do żniw. Mimo tego, że w tej chwili co tydzień lub dwa powoli idzie w górę...
Idzie do góry bo urwał się handel z Ukrainy że względu na dolara nie jest opłacalny na granicy drożej robi się jak na farmie.
Panowie jak ceny zbóż u Was?
U mnie w tej chwili pszenica 620-640 brutto, jęczmień 560 brutto
Myślę, czy nie zacząć sprzedawać, bo w zeszłym roku cena do świąt rosła a później spadał i już spadała do żniw. Mimo tego, że w tej chwili co tydzień lub dwa powoli idzie w górę...
mi kapka obiecał za jedna odmiane 620 netto
Jakby badania wyszły to normalnie też tyle dostałbym? Muszę zadzwonić i z ciekawości wysłać z jeden samochód.
u nas ceny stabine http://www.golpasz.pl/pl/skup_zboz/
mleko, 1,22 na drugą połowę miesiąca. chyba choinkowe dorzucili.
u nas ceny stabine http://www.golpasz.pl/pl/skup_zboz/
ja tyle za konsumpcje nie dostane, ale nie opłaca mi sie tam wysyłac bo transport zje róznice
a jakbyś spedycje złapał w jedna strone?
a jak wyjdzie robak? a wiem ze jest zgazuje, ale jak jakims cudem przezyje 1?
masz z miesem i chcesz na make sprzedac??
trochę więcej białka. rok temu ta sama sytuacja poszedł samochód a tu robak. reszte zgazowałem i poszło na make
mleko, 1,22 na drugą połowę miesiąca. chyba choinkowe dorzucili.
U nas podobna cena tylko ta pier***** somatyka... Mleczarnia tak daje w dupe ile może.... Któryś tu ma obore pod ocena to zywieniowiec i weterynarz odpuscili. Zawieźli mleko prywatnie do jakiegoś laboratorium. Okazało sie różnica między wynikiem a wynikiem mleczarniowym wyszło ok 200.... A 200 to już dużo.... Kiedyś sie dało 3 próbki mleka do mleczarni i 3 różnie wyniki wyszły z tego samego mleka od 1 krowy !
Żyto 504zł/ Tona brutto i jęczmień 630zł/ Tona brutto i wsio sprzedane.
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo