Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
U nas 1000. Jeszcze albo tylko.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U nas 1000. Jeszcze albo tylko.
We wtorek można było pchnąć po 970 w elewatorze bądź po 1040 w porcie ceny netto.
w piątek poleciało o jakieś 50zł w dół.
Jeszcze trzymam kasa na koncie jakaś jest. Właściwie nie wiem na co czekam....
We wtorek można było pchnąć po 970 w elewatorze bądź po 1040 w porcie ceny netto.
w piątek poleciało o jakieś 50zł w dół.
Jeszcze trzymam kasa na koncie jakaś jest. Właściwie nie wiem na co czekam....
Spaśta lepi świniami u nas cena 3,30 + vat nic tylko hodować.
Jakie ceny złomu u Was??podobno mocno w górę.chyba to dobry czas na sprzedaż bizona.pytanie ile taki pacjent z56 waży z sieczkarnia??
Jakie ceny złomu u Was??podobno mocno w górę.chyba to dobry czas na sprzedaż bizona.pytanie ile taki pacjent z56 waży z sieczkarnia??
Ja swojego rozprzedaje na części już 8 tyś wziąłem. Coś tam mi się przydało, coś tam zostawiłem. Resztę trzeba wywieść bo trochę paskudzi obejście. W sumie to parę ton leży, trzeba się za to zabrać.
złom 1,2 za gruby...
złom 1,2 za gruby...
Potwierdzam gruby wsad u nas 1,2 ale taka cena max na dwa tygodnie pózniej mają obniżać ludzie wyciągają graty na złom jak szaleni.
1zł gruby 0,80zł blacha
Dzis pojechał jeden samochodzik pszenicy. poszła po 900netto
Bardzo ładnie jak na "bliski wschód"
U nas dziś jakieś 950zł netto
1000zł w porcie transport 40-50zł t
u mnie 880brutto, zawiało to i tak nie pojadę.
u mnie 880brutto, zawiało to i tak nie pojadę.
pasza czy konsumpcja? Jak konsumpcja to zastanów sie czy nie opłaci Ci siie wynająć TIRa i do Tarnogrodu podwieść
Pasza. Daleko trochę jechać, a w przypadku jak nie wytrzymie parametrów to skóra za wyprawę się opłaci.
to zmienia wszystko. u mnie pasza tańsza niz u Ciebie, ale mi na konsumpcje poszła
Ceny mają się trzymać. Oczywiście handlarze będą próbować obniżać, ale to ryzykowne obecnie dla nich.
U mnie to nikt nie robi prób. Byle pszenica była, lokalne skupy tylko jak swoje sprzedaja to pewnie robia próby. Nie ma rozgraniczenia czy pasza czy konsumpcja. Musiałbym jechać chociaż z 30km od domu, żeby poszło na konsumpcję.
Ja woziłem ponad 40 km i tak się opłaca
zrób próbkę i zbadaj, będziesz wiedział co masz
1zł gruby 0,80zł blacha
Dziś wywiozłem 2 dwukółki 1,6 t grubego po 95 gr. Od poniedziałku ma być po 90, chyba jednak będę wywoził.
u nas dziś 1,6zł
Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo