Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
cos słabo w tym roku w tych pielaszkowicach .. w zesżłym roku szli prawie identyko z młynem w Ujeździe ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cos słabo w tym roku w tych pielaszkowicach .. w zesżłym roku szli prawie identyko z młynem w Ujeździe ...
w sezonie to była u nich najwyższa cena, mi się udało po tyle sprzedać bo prosto z pola woziłem bo najbliżej, tydzień po już była po 680 coś takiego, na zimę będzie drożej bynajmniej w tamtym roku tak było u nich . A i u nich jeszcze kwintal pszenicy nasiennej Bravura 190zł przy wpłacie odrazu a z przesunięciem terminu płatności maksymalnie do marca to 210zł
http://panoramafirm.pl/m%C5%82yn/%C5%82 … i,brzeziny Uważajcie na tą firmę gościu jest bardzo nie słowny,przyjechał po miesiącu i dwa razy zmieniał ustaloną cenę.Przez niego interes stoi a nawozy zdrożały.W zeszłym roku jak ceny szły w górę to nie było mowy o większej cenie od ustalonej.
Saletra CAN 1250 tona.
mocznik 1780zł/t
saletra 1340 zł/t
Co najmniej raz na tydzień podwyżka...
Ceny z piątku
Saletra 1340
Saletrzak 1300
Sól potasowa 1890
Świnki 5,40+vat
widzę że świnki wysoko u was. Ja ostatnio dostałem 5,40 z vatem i to jest jedna z wyższych cen...
Takie ceny i u mnie w skupie ale na czarnym rynku jeszcze drożej .Świnek mało a w sklepie drogo i taniej nie będzie a święta za pasem jeść się chce
U mnie czarnorynkowa cena świni 5,80zł
czarnorynkowa... hehhee jak kokaina;)
Byłem dziś w sklepie i widziałem ceny pułtusz-masakra klasa wyłącznie S i E cena od 9,30 do 9,90 za kg w takim razie ja za świnki sprzedane na "czarnym rynku" będę od dziś brał po 6 zł a jak na razie klientów nie brak.
Dziaj sprzedałem przyczepę pszenicy cena za konsumpcyjną 790 paszowa 730
niby Młyn prochowice płaci 900zł\t ... jutro bede cos wiedział wiecej ..
do prochowic mam 50 km
ja troszke bliżej .. ale jutro podzwonie i popytam .. jak coś to zawiozę próbę i będę wiedział co i jak
ooo w prochowicach jest młyn??
ja tam zawsze do Korkusia sprzedaje http://www.komex.agro.pl/
Ja właśnie sprzedałem w komexie skąd jesteś? Ja mam 4 km
powiat SRedzki gmina mięinia, zakrzyce kolo lutynii, tej z kabaretu neonówka:)
Ja pracuje w środzie
Scorpion napisał/a:Mięsny ?
tak, 75% LM. Niestety setki się jeszcze nie dorobiłem bo bazuje wyłącznie na własnym materiale. Kolejny LM rozpłodnik będzie miał już ponad 80% z tym że mam chęć zostawić Simka. Na co się zdecyduje to się jeszcze zobaczy. A tak na marginesie to jak będzie wyglądało cielę po matce LM i ojcu Simentalu ?
ja zawszkupuje 100% lm ale kupuje 300 kg za około 12zł +vat
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo