Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Do mnie pani agnieszka ,jak jej powiedziałem niech pozdrowi szefa za import zboża z ukrainy to odpusciła na pół roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do mnie pani agnieszka ,jak jej powiedziałem niech pozdrowi szefa za import zboża z ukrainy to odpusciła na pół roku.
Wy to macie fajnie. Ja jako małorolny, co 3-4 tygodnie mam nową opiekunkę, i powtórka tematów. Ale, że lubię pogadać z małolatami, to nie mam z tym problemu. Dla nich gorzej, bo ja w traktorze słyszę co trzecie słowo, a one próbują mnie wkręcić jak chłopa w sądzie.
Mi raz przysłała opryski bez mojej zgody. Potem bardzo bardzo przepraszała. Ale po tej akcji zmienili mi opiekuna
Skąd oni numery do Was mają ???????? do mnie nie dzwoni nikt poza fotowoltaika i pompami ciepła.
Co do fotowotaiki to mam sam budowałem. Sama obraca się do słońca..... A Energa mnie dalej łupi.....
Nie wiem skąd mają ale du...e zawracają ????
Raz już przecięli. Składałem wniosek na modernizację i po kilku miesiącach tel z banku że mi przyznali i czy nie potrzebuje kredytu. A ARiMR poinformowała mnie później że przyznali.
Skąd oni numery do Was mają ???????? do mnie nie dzwoni nikt poza fotowoltaika i pompami ciepła.
Co do fotowotaiki to mam sam budowałem. Sama obraca się do słońca..... A Energa mnie dalej łupi.....
Energa przynajmniej faktur prognozowych nie wystawia. Za mało paneli włożyłeś na swojego trackera.
Wy to macie fajnie. Ja jako małorolny, co 3-4 tygodnie mam nową opiekunkę, i powtórka tematów. Ale, że lubię pogadać z małolatami, to nie mam z tym problemu. Dla nich gorzej, bo ja w traktorze słyszę co trzecie słowo, a one próbują mnie wkręcić jak chłopa w sądzie.
Też jestem małorolny a "opiekuna handlowego" mam stałego od min 5 lat. Raczej na twoim rejonie mają słabe wyniki i ciągle wyrzucają przedstawiciela licząc że to pomoże.
Skąd wiesz że małolata. Ja też myślałem je młoda a okazało się że pomyliłem się o jakieś 20-25 lat. (Byłem kiedyś obejrzeć ich poletka)
A podłączony jesteś do sieci?
Mnie jeszcze trochę kroi bo trzeba dołożyć drugi stół. Od razu dałem większy inwerter bo 800 zł to nie aż tak dużo (a tyle wynosi różnica między 8kw a 10kw i 15kw) a mocno ogranicza koszt poźniejszej rozbudowy.
Pszenżyto wróciło z paszarni 2 żywe trojszczyki w próbce. Pojechało prosto na skup. Straciłem tylko 500 zł.
Miałeś pecha że znaleźli
A podłączony jesteś do sieci?
Jestem podłączony bez się nie da....
A na nowch zasadach to budowa instalacji opłaca się tylko na bieżącą konsumpcję.
Mam niecałe 4 kw ale produkuje tyle co z 6
Pszenżyto wróciło z paszarni 2 żywe trojszczyki w próbce. Pojechało prosto na skup. Straciłem tylko 500 zł.
U mnie wcześnie wołek się trafił. Zboże suche dość wcześnie i nie wiem skąd był w pryzmie. Teraz będę ostrożny i sprawdzam przed sprzedażą wcześniej najwyżej zagazuję.
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo