Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Poubojowo?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poubojowo?
A ja pamiętam, że 20 lat temu woziłem do rzeźni świniaki po 4,40 za kg
Karkówka w tesco dzis po 8zł.
Czyli ceny w sklepach też spadają szkoda że nie wszystkich i szkoda ze tak wolno...
gratuluję wyniku ją w tamten czwartek sprzedałem tuczniki po 3,60 + vat, a w ten czwartek jeszcze sprzedałem jalowki po 6,50 i z tego jestem akurat zadowolony woj. podlaskie powiat białostocki
Wczoraj tuczniki sprzedałem po 3.50 zł i mówili że cena jeszcze sporo poleci :gun:
Poubojowo?
Waga żywa, no i sprawdziłem ostatni poniżej 4 zł III.2008r
MARKUPE , z nostalgią wspominam tamte czasy,paliwo po 1,75 czy jakoś tak...
Dojdziemy i do takiej ceny za paliwo ino patrzeć .Tylko wtedy żywiec będzie po 0.50 gr.
mącznik 1420 polifoska 6 1630 sól 1600 fosforan amonu 2000 to najlepsze oferty u nas.
polifoska 7-18-28 (11) 1550zł brutto
RSM 32% kupiłem po 1040 zł brutto.
RSM 32% kupiłem po 1040 zł brutto.
Ja płaciłem za taki sam 1030 zl.brutto odbior marzec
Pietia ,u koga jak nie tajemnica?
NPK litewski 8 20 30 po 1512zł brutto . Macie może jakieś lepsze ceny na wieloskładnik w podobnym składzie ?
Pietia ,u koga jak nie tajemnica?
Grupa Rolnik na dzień dzisiejszy cen chyba 1080 zł
Na przyszły rok chyba przestawię się na całe nawożenie w RSM jak zamówie cały samochód sprowadzą mi jaki bedę potrzebował a tak tylko u nas w okolicy maja 32 % w cetralii maja jeszcze RSM +S ale to oddalone o 65 km.
12 km ode mnie agrochem postawił magazyn na niecałe 6tyś ton RSM. Moze się podrapię po głowie i na przyszły rok jak cena będzie taka fajna....
http://www.agranowa.nysa.com.pl/gorace_ceny.php
pszenica konsumpcyjna-740+ vat
Panowie po ile chodzi żytko w tej chwili?? Gościu chce odemnie wziąść 40 ton po 500 brutto.
Dobra oferta?? Czy lepiej się wstrzymać?
No mógłby się postarać i dać te 510.
Jego transport?
Jak tak to nie najgorsza propozycja...
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo