Odp: Swiatełka
pozostalo zmierzyc napiecie i sprawdzić gdzie jest dobre a gdzie zaczyna być za mało
więc tak: do samego przełącznika według mojego miernika dochodzi 25V ale po włączaniu któregoś kierunku spada do 8V
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Swiatełka
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pozostalo zmierzyc napiecie i sprawdzić gdzie jest dobre a gdzie zaczyna być za mało
więc tak: do samego przełącznika według mojego miernika dochodzi 25V ale po włączaniu któregoś kierunku spada do 8V
czyli albo przed włacznikiem gdzies słabo przewodzi i jak dostanie obciażenie to iskrzy<pociągnij kablem na krótko z aku w celu sprawdzenia>albo za włącznikiem prąd ucieka do masy <ale wtedy powinien strzelić bezpiecznik>
Ktoś poleci dobrą obrotową lampę ostrzegawczą typu "kogut", widoczną w nocy jak i w dzień? Jeśli użytkujecie taką i macie zdanie to piszcie!
Witam mam fortschrita zt300 i podczas jazdy swieci mi sie kontrolka pomaranczowa oznaczonatakim kuleczkiem od vzego ona jest?
Ktoś poleci dobrą obrotową lampę ostrzegawczą typu "kogut", widoczną w nocy jak i w dzień? Jeśli użytkujecie taką i macie zdanie to piszcie!
Ja polecam tą http://allegro.pl/kogut-lampa-blyskowa- … 23160.html tania, i błyskiem przebija te wszystkie na mocowanie euro za 120zł, w kombajnie miga już 6 rok, jedyne co to co 2 lata trzeba wymienić jej pasek napędowy, a jest to zwykła gumka recepturka
witam, wiecie może który numer ma bezpiecznik od lewej strony świateł względem kierowcy,bo nie mam ponad połowy bezpieczników w zt 323a, chodzi mi o to że światła drogowe są podzielone i lewa strona nie świeci przód i tył i jeszcze jedno pytanie, dlaczego po prawej stronie która świeci działają tylko świała mijania nawet kiedy przełącze na długie. Czy to przyczyna braku bezpiecznika?
Powkładaj bezpieczniki to się dowiesz ...
Witam jak powinny być prawidłowo podłączone światła drogowe, mijania i postojowe w 323 na desce rozdzielczej? Bo padł mi włącznik i mam zamiar włożyć stacyjke jak w c360.są tam 4 kable, czerwony prądowy i szary z trzema końcówkami, żółty i biały ale który od czego? Za pomoc dziękuje i pozdrawiam
Nie lubię tej stacyjki ale dobra . Ale tam są dwa łączniki do świateł . Więcej nie pomogę bo mam inne kolory właściwie jeden
schemat masz na forum zobacz
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Swiatełka
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo