41

Odp: Swiatełka

pepe75 napisał/a:

pozostalo zmierzyc napiecie i sprawdzić gdzie jest dobre a gdzie zaczyna być za mało

więc tak: do samego przełącznika według mojego miernika dochodzi 25V ale po włączaniu któregoś kierunku spada do 8V

42

czyli albo przed włacznikiem gdzies słabo przewodzi i jak dostanie obciażenie to iskrzy<pociągnij kablem na krótko z aku w celu sprawdzenia>albo za włącznikiem prąd ucieka do masy <ale wtedy powinien strzelić bezpiecznik>

43

Ktoś poleci dobrą obrotową lampę ostrzegawczą typu "kogut", widoczną w nocy jak i w dzień? Jeśli użytkujecie taką i macie zdanie to piszcie! big_smile

44

Witam mam fortschrita zt300 i podczas jazdy swieci mi sie kontrolka pomaranczowa oznaczonatakim kuleczkiem od vzego ona jest?

45

Helmut napisał/a:

Ktoś poleci dobrą obrotową lampę ostrzegawczą typu "kogut", widoczną w nocy jak i w dzień? Jeśli użytkujecie taką i macie zdanie to piszcie! big_smile

Ja polecam tą http://allegro.pl/kogut-lampa-blyskowa- … 23160.html tania, i błyskiem przebija te wszystkie na mocowanie euro za 120zł, w kombajnie miga już 6 rok, jedyne co to co 2 lata trzeba wymienić jej pasek napędowy, a jest to zwykła gumka recepturka wink

witam, wiecie może który numer ma bezpiecznik od lewej strony świateł względem kierowcy,bo nie mam ponad połowy bezpieczników w zt 323a, chodzi mi o to że światła drogowe są podzielone i lewa strona nie świeci przód i tył i jeszcze jedno pytanie, dlaczego po prawej stronie która świeci działają tylko świała mijania nawet kiedy przełącze na długie. Czy to przyczyna braku bezpiecznika?

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

47

Powkładaj bezpieczniki to się dowiesz ...

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

Witam jak powinny być prawidłowo podłączone światła drogowe, mijania i postojowe w 323 na desce rozdzielczej? Bo padł mi włącznik i mam zamiar włożyć stacyjke jak w c360.są tam 4 kable, czerwony prądowy i szary z trzema końcówkami, żółty i biały ale który od czego? Za pomoc dziękuje i pozdrawiam

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

49

Nie lubię tej stacyjki ale dobra . Ale tam są dwa łączniki do świateł . Więcej nie pomogę bo mam inne kolory właściwie jeden wink

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

50

schemat masz na forum zobacz

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty