benz20088 napisał/a:tatamarty.323a napisał/a:benz20088 napisał/a:z tym kotem to wszyscy wiemy o co chodzi co mialem na mysli regulacja kata wtrysku nic nie pomaga jest tylko ruznica w odpalaniu motora i jego moc zmiana kata nic nie pomaga a silnik jak kopci tak kopci zzastanawia mnie czy dawki sie nie poprzestawialy lub cos w pompie sie cos nie popsulo i caly czas dymi niespalonym paliwem
Przedtem miałeś kota, teraz masz kata, w końcu nie będziemy wiedzieli o co ci chodzi :nie_wiem:
Pisze się kąt, kątem, kąta, itd. Tak to jest jak się pisze niechlujnie i nie chce się dołożyć odrobiny wysiłku i używać, polskich liter, przecinków, kropek i w ogóle przestrzegać zasad ortografii - ruznica :nooo:
witam tylko ty panie nie wiesz o co chodzi a jesli nie jestes mechanikiem to dla takich ludzi nie ma co pisac dokladnie po tylko glupoty pozniej pisza udzielajac sie ze sie znaja jakos inni nie maja problemow z rozczytaniem tego co napisalem dlaczego bo maja pojecie o mechanice
Szanowny kolego benz20088, jeśli chcesz wiedzieć, to nie jeden traktor jechałem kolegom z forum naprawiać, wcale nie jestem mechanikiem z zawodu, ale to moja pasja i zamiłowanie, ale wracając do tematu, to nie miał bym powodów czepiać się, gdybyś pisał normalnie po polsku, po ludzku, jak się należy, wtedy nie miał bym powodów, do zwracania Ci uwagi, ale jeśli dobrze zauważyłeś (lub chyba raczej nie) to jestem na tym forum moderatorem i poprawianie pisowni, oraz zwracanie uwagi na poprawność wypowiedzi to mój obowiązek, a porady techniczne to moja pasja i robię to z potrzeby serca aby innym w kłopotach pomóc, bo taki już jestem więc następnym razem zanim coś głupiego i nie poprawnie napiszesz, to zastanów się, bo to jest forum publiczne, a nie zlot analfabetycznych wypocin, Tak więc najpierw poczytaj sobie dokładnie forum, to takie problemy z silnikami nie jeden raz były omawiane, posprawdzaj wszystko jak piszą koledzy i zacznij myśleć. Powodzenia!
tel: 605107385 czynny non stopZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta