Odp: Ile Powinien Zarabiać Kombajnista ???
tatamarty.323a człowiek dla pieniędzy zrobi wszystko nawet najbliższemu sąsiadowi kombajn popsuje żeby samemu się nachapać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ile Powinien Zarabiać Kombajnista ???
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tatamarty.323a człowiek dla pieniędzy zrobi wszystko nawet najbliższemu sąsiadowi kombajn popsuje żeby samemu się nachapać
kamil kam katalog a co bys potrzebował
co do kombajnów u mnie na wiosce jest 5 gospodarzy 3 kombajny forszaj MDW claas i rekord co do cen to jeden przebija drugiego ja przewarznie najtanszy dlatego gole swoja wichóre reszta ucieka na bczne koncze na swojej wichórde lece do kolesia który ma 130ha i nie posiada kombajnu tam gole ile wlezie i zawsze na tym wychodze a jak ktos ma kombajn na zbyciu w swoim rejonie to zapraszam na bank sie nie będize nudził
Nom wojtas potrzebował bym muszę się jeszcze trochę podszkolić w Classie żeby w żniwa mnie nie zagioł byle jaki czujnik
Wojtas może chcesz kupić clasa matadora po cenie złomu jest na chodzie ma nawet sieczkarnie silnik szóstkę od senatora wstawiłem ma tylko pompę hydrauliczną do wymiany
gregormax nie dzieki za mały ten kombajnik ja sie pcham w coraz wieksze ale jak cos bede słyszał to dam znac
Panowie nie ma sięco kłucić u mnie w okolicy birą od 170 do 220 i jest raptem 6 konbajnów na 10 wsi.
Nom Fajniutko Znając Mnie To będę sie jeszcze targował bo muszę sobie dorobić do autka Myśle Ze Da Mi 40zł bo będę pracował u kolegi ojca. Kumpel będzie śmigał Case-m w transporcie a ja będe sobie kosił
Kamil nie tylko w transpocie moze bede kosił BS ale raczej nie:)
Co ty nie powiesz hehe
Witam wszystkich. Mieszkam w okolicach Brzeska /OKOCIM/ Małopolska.Na bizonku zasiadam od 10ciu sezonów w miejscowym KR W ostatnim sezonie miałem stawki godż.
god. efektywna=32 zł;godz remontowa=22 zł; OC=44zł.Podałem wam stawki brutto.Zaznaczam że jest u nas teren górski.Niema sezonu zeby któryś nie miał wywrotki.
OC z racji że najkrucej trwa czyli tankowanie smarowanie ogulne przegladnięcie to najdrożej heh ale tak czy siak stawki nawet ładne a ile wogule u was godzinka koszenia??
U mnie W okolicy W zeszłym Roku Stawki dochodziły do 300zł -320zł za godzinę koszenia z sieczkarnią !!!
czy wiecie ile kosztuje kurs na kombajniste i gdzie można go zrobic na dolnym slasku??
Na wiosnę był zamiar zorganizowania takiego kursu w technikum rolniczym w Chojnowie, ale nie było wystarczającej liczby chętnych (10 osób). Jakby co to ja też się piszę
zadzwoń do izby rolniczej
o ile dobrze wiem to chyba żeby zrobic kurs na kombajn trzeba miec prawko na ciągnik czyli kategorie T to prawda??
tak trzeba mieć prawko kategorii t
o to lipa to ja pierw musze zrobic prawko na ciagnik bo jak narazie jeżdze bez i jeszcze sie udaje kombajnem oczywiście tez kosze bez uprawnien i tak myśle że to sie skonczy szybciej niż myśle bo zaraz jakies inspekce wpadna na pomysł by to kontrolowac
Chcesz zostać kombajnistą, że Ci takie głupie uprawnienia potrzebne ?
Jak w połowie lat 80, przyjechali do mnie znajomi z Holandii i usłyszeli że w Polsce potrzeba prawo jazdy na kombajn, nie mogli się przestać śmiać. Nie wierzyli, że to na poważnie tak jest
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ile Powinien Zarabiać Kombajnista ???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo