Temat: Kupię pług 4-5 skibowy
szukam pługa tak jak w temacie w grę wchodzi tylko pług na zabezpieczeniu z powodu kamieni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię pług 4-5 skibowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szukam pługa tak jak w temacie w grę wchodzi tylko pług na zabezpieczeniu z powodu kamieni
Poszukaj Kvernelanda AB 100 nie będzie tanio, ale to sprzęt na całe życie
Właśnie nie będzie tanio. W chwili obecnej nie mogę sobie pozwolić na zakupy aż tak drogie .
Marekpe ma rację, sprzęt nie do zdarcia, użytkuję Kvernelanda 3-skibowego tylko że jeszcze na okrągłej ramie, mam go ok 8 lat i tylko dzioby wymieniłem w zeszłym roku, warunek kupować oryginalne elementy robocze, bo naprawdę rewelacyjna stal. Grzesiek jaki ten pług Cię interesuje zawieszany czy półzawieszany ?
Obrotowy?
Pług zawieszany ale już nie aktualne. Kupiłem właśnie pług i kolczatkę od pługa B-201. Kupiłem ( możecie się śmiać i krytykować ) Akpila na wysokiej słupicy z zabezpieczeniem kołkowym i odkładniami śrubowymi 4x40. A jak kiedyś będę miał więcej gotówki to będę szukał obrotówki. Co przy mojej wymianie sprzętu jakiś rok no może 2. PHX-5 miałem tylko na sezon jesienny. Sprzedałem bo mam małe kawałki i trochę mnie denerwowało zawracanie.
Dzięki Chłopaki za zainteresowanie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię pług 4-5 skibowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo