Temat: Kupię pług 4-5 skibowy

szukam pługa tak jak w temacie w grę wchodzi tylko pług na zabezpieczeniu z powodu kamieni big_smile

2

Odp: Kupię pług 4-5 skibowy

Poszukaj Kvernelanda AB 100 nie będzie tanio, ale to sprzęt na całe życie

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

3

Właśnie nie będzie tanio. W chwili obecnej nie mogę sobie pozwolić na zakupy aż tak drogie hmm.

4

Marekpe ma rację, sprzęt nie do zdarcia, użytkuję Kvernelanda 3-skibowego tylko że jeszcze  na okrągłej ramie, mam go ok 8 lat i tylko dzioby wymieniłem w zeszłym roku, warunek kupować oryginalne elementy robocze, bo naprawdę rewelacyjna stal. Grzesiek jaki ten pług Cię interesuje zawieszany czy półzawieszany ?

5

Obrotowy?

6

Pług zawieszany ale już nie aktualne. Kupiłem właśnie pług i kolczatkę od pługa B-201. Kupiłem ( możecie się śmiać i krytykować smile) Akpila na wysokiej słupicy z zabezpieczeniem kołkowym i odkładniami śrubowymi 4x40.  A jak kiedyś będę miał więcej gotówki to będę szukał obrotówki. Co przy mojej wymianie sprzętu jakiś rok no może 2. PHX-5 miałem tylko na sezon jesienny. Sprzedałem bo mam małe kawałki i trochę mnie denerwowało zawracanie.

Dzięki Chłopaki za zainteresowanie.