Odp: Wiosna 2013
myślałem że pozowała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
myślałem że pozowała
Może ją kiedyś namówię najprędzej jak pomaluję 323
Krzychu do odważnych świat należy
Wiosna hmmm http://www.niederschlagsradar.de/nieder … ent=europa
No i moim skromnym okiem meterologa amatora stwierdzam że mozemy być za kilka dni niemile zaskoczeni.... Wyż nad Skandynawią nie zamierza odpuścić jak to przepowiadają ci z TV. Napewno nie będzie wiosennego "pier**l". Pożyjemy zobaczymy bo Niemcy maja prognozę do wtorkowego poranka
A ja w te ich prognozy nie wierzę bo co stacja inaczej gadają...
Sobotni poranek minus 19 .Patroszenie świnki w takiej temperaturze bezcenne.Dobrze że procenty były schłodzone.Do wiosny jeszcze daleko.
u mnie -8 rano to chyba wiosna idzie jednak
no... o 7.15 na termometrze +12st. Tak figlarne to słonko że termometr rozgrzało
Wczoraj w wiadomościach pokazywali Jakucje i mówili że jak jest juz poniżej 20 stopni na minusie to lato się zbliża. normalne temperatury to -50 60 stopni, z rekordem -72,2 stopnia. Tam dopiero maja fajne temperatury
U nich 10 miesięcy zimy ,a potem to same lato i lato
Ja jutro wyruszam na wysiew nawozów bo potem nie wjadę przez 2-3 tygodnie
to u Ciebie chyba śniegu nie ma
jest ale może ze 3 cm... i znika w oczach w ostatnich dniach
. wiosna u mnie.
u mnie śniegu na jakieś ponad 30 cm, w dzień jak jest na +2 i słońce przygrzewa to się topi ale bardzooooooooo powoli.
Pawel21990 u mnie w okolicy dziś już dokarmiali uprawy, śniegu z 2-3 cm. Kilka dni słońca i już go nie będzie.
panowie nakarmiłem pszenice saletrosanem bo czuje w moczu że będzie nie ładnie ... już są uprawy zakwalifikowane do przesiania ... kolegi (pszenica) brązowa .... moja pod lekkim śniegiem nie wiem co będzie u brachola lali RSM co gdzieś pisałem na śnieg ... 150ha rzepaku do przesiania spaliło doszczętnie .... u kolegi co lał RSm jeszcze śnieg na rzepaku leży aż jestę ciekaw ...
nerwowo się robi może i bym pojechał po śniegu ale scieżek nie widać i tak trochę śmiesznie na śnieg saletry sypać .poczekam.
nie palcie się !, święta zapowiadają ciepłe i deszczowe to śnieg zjedzie
Tak jak mówisz Krzychu... i bedzie błoto.... . JA bym rozsiał ale na śniegu mam warstwie lodu i obawiam się ze kulki będą jak pingpongi leciały na 40m a jak nie to przyjdzie wiatr i zwieje w pizdu. 15 cm śniegu. Sprawdzałem na grzejniku tj 20l wody /m2.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo