Odp: A oto i my we własnej osobie
Panowie a co wasze żony na to że wstawiacie ich zdjącia na forum?czytają komentarze odnosnie tych zdjeć?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie a co wasze żony na to że wstawiacie ich zdjącia na forum?czytają komentarze odnosnie tych zdjeć?
cichoooo żeby się przed nimi nie wydało hehe
marczi80 cicho sza..... ani słowa mojej o tym
Tak myslałem hehe,będe milczał o to możesz być spokojny bamreras.
Pamiętaj Fryzomaniak - że nie to złoto co się świeci Poznaliśmy się przypadkiem 15 lat temu a od przeszło 10 lat jesteśmy małżeństwem. Generalnie jest super, ale czasami potrafi człowieka wyprowadzić z równowagi. Co do córek - to starsza do ostatniego USG przed porodem miała być chłopcem a młodsza to już całkiem chłopczyca
jak bym miał jakieś (pokraki) to bym nie wstawiał ale to zrobię
to ja w rodzinnej kapeli , żona i córka a dwóch synów to na razie nie pokarze bo sam się już chyba ich boję
http://img801.imageshack.us/img801/828/osiek31.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/3238
/canon315.jpg
A tu z moją żonką
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/850 … 49b6.html#
Już w dniu ślubu naszykowała sobie żonka na Ciebie Leszku dwie maczugi
No nie ma lekko
Jack, mnie się podoba że z nami jesteś.
uszek54 napisał/a:krzychu napisał/a:na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...
Ja mam 16 lat .
Ps.Kiedys czytalem jak jakis koleś napisal ze w ciagniku jest silnik elektryczny to myslalem ze padne .Pewnie miał nadto przedłużacza, a i oryginał silnik pad to szybo od szruciaka wstawił
Swoją drogą widziałem gdzieś prototypy ciągnika (chyba DF) z elektrycznym przeniesieniem napędu, tj. silnik napędzał prądnicę prądu stałego, a następnie specjalny sterownik przekazywał odpowiedni prąd na silniki w kołach (każde koło osopbny silnik). Podobno to jest technologia przyszłości ale zobaczymy...
Miałeś na myśli pewnie "wodorowca" z stajni NH ?
Laszek o mało nie spadłem z krzesła jak zobaczyłem wasze zdjęcie, przyznaje naprawdę pomysłowa sceneria
Nie no żony mamy piękne, a cóż my faceci, otóż facet to ma być troszeczkę ładniejszy od kwitu na węgiel tak mawiała Michalina Wisłocka.
Ale cicho sza bo moja też o niczym nie wie.
jak się dowiedzą to w tedy będziemy wyglądać jak poniemiecki bunkier hehe
jan a zebym z miesiąc prędzej wiedizał że masz kapele to bym ci 2 wesela nagrał na sierpień
Laszek ta twoja to ma melony !!! Jano a twoją twarz to skądź znam ? Marczi ,Ojanusz ,Scoda ,widzieli moją żonkę już wcześniej a że nie jest taka ostatnia to nie strach się z nią pokazać publicznie na forum
Oj Pany! szkoda że mieszkam tak daleko od was, chętnie z wami bym się na jaką flaszeczkę spotkał. Sympatyczne twarze Ziemie macie za drogie bo bym się chyba przeprowadził
koseś co tu dużo mówic twoja żona wyglada jak starsza siostra waszych córek.
Widze że jakiś konkurs na miss żon forumowiczów sie szykuje.
koseś ja tak daleko to nie koncertuje
wojtas ale u ciebie na wsi to kilka lat temu byliśmy chyba ze 3 razy , a kurde morze to i u ciebie na weselu, już nie pamiętam ale z marszem szliśmy ja by od tego sklepiku przez krzyżówkę i do kościoła.
hmm nie kojarzę ale na pewno nie u mnie jak będzie u mnie to poinformuje
pamiętasz u kogo byłeś moze nazwisko ?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo