Odp: A oto i my we własnej osobie
nazwisk to nie pamiętam ale któreś było w Strzegomiu pod :walka: rumakiem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nazwisk to nie pamiętam ale któreś było w Strzegomiu pod :walka: rumakiem
A To ja z Moją Najwspanialszą Dziewczyną
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a … 4194_n.jpg
To i ja się wkońcu ujawnię razem z moją przyszła żoną.
Kamilz skądś Cię kojarzę tylko nie wiem skąd .
Pewnie z forum.;)
a przez miedze to wy chłopaki pola nie macie :box:
Sebastian podejrzewam że ze szkoły.Który jesteś rocznik?Albo z kościoła rzadko tam bywam ale kto wie...
Ja 88r . Ja też tam rzadko bywam bo zimno Ze szkoły? Możliwe
To już wszystko wiadomo.Ja jestem 89r.Chodziłeś do klasy do technikum z małpą.
Chłopaki jacy wy młodzi jesteście !Też bym chciał mieć wasze lata . Swoją drogą to małpy też do technikum chodziły ?
koseś w tych czasach jest wszystko możliwe
Dziwny jest ten świat Koseś że i małpy chodzą do szkół Młodzi, młodymi. Ja już mam problemy z kolanami i z plecami. Chce robić ale mi zdrowie nie pozwala, jeszcze w dodatku alergia.. Eh przechlapane
co do bólów i trzasków to mając lekko ponad 20lat zaczęły się problemy z kręgosłupem i nie ma dnia od wtedy, żeby diabelec nie bolał, a mam dopiero 27lat z małym haczykiem. Niestety nikt nie mówił że na gospodarstwie będzie lekko...
Dziwny jest ten świat Koseś że i małpy chodzą do szkół Młodzi, młodymi. Ja już mam problemy z kolanami i z plecami. Chce robić ale mi zdrowie nie pozwala, jeszcze w dodatku alergia.. Eh przechlapane
Nie jesteś sam Też mam alergię i lewą rękę sprawną w 60 % przez nadgarstek, którego póki co nie mogą naprawić. Trzeba dawać radę :beer:
No a ja w święta jadę do szpitala szwagra odwiedzić 45 lat, 27 III miał operację wstawienia sztucznego stawu biodrowego
a moja żona i dzidzia przez całe święta też w szpitalu...
Karol323 napisał/a:Dziwny jest ten świat Koseś że i małpy chodzą do szkół Młodzi, młodymi. Ja już mam problemy z kolanami i z plecami. Chce robić ale mi zdrowie nie pozwala, jeszcze w dodatku alergia.. Eh przechlapane
Nie jesteś sam Też mam alergię i lewą rękę sprawną w 60 % przez nadgarstek, którego póki co nie mogą naprawić. Trzeba dawać radę :beer:
To wiesz dla mnie boli nadgarstek od przeciążenia bo wszystko widłami a czas letni nic nie boli Widocznie że nie jestem sam he :beer: Trzeba by było kiedyś wypić za nasze zdrowie heh
To już wszystko wiadomo.Ja jestem 89r.Chodziłeś do klasy do technikum z małpą.
Tak Ech To były czasy :beer: Nie udawajcie że nie mieliście ksywek w szkole Ja też mam fajną ale niech to zostanie na razie tajemnicą .
Ja też całym rokiem się smarkam i w krzyżu czasem łamię a i nie raz coś się przyczepi . Karol323 ten nadgarstek to na pewno od wideł ?
Moja ksywka z lat szkolnych to mój nick z forum .Chłopaki nie przesadzajcie z tą robotą na gospodarstwie ! gospodarstwo zbliża się do 100ha bydło już przekroczyło 100szt. a i trzody jest prawie 30 loch w cyklu zamkniętym ,obrabiam to z żoną i czasu mam na warsztat kompa i rodzinę . Tak że chociaż by w budowlance jest o niebo ciężej ,a co niektórzy nie dość że mają gospodarstwa to jeszcze pracują gdzieś na etacie .A co do chorób to bardziej nie wina pracy tylko genów i urazów mechanicznych ,a jeśli kogoś nic nie boli to znaczy że nie żyje
Sebastiane bez skojażeń proszę hehe.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo