Odp: GG FORUMOWE
Nie Jano wylogowałem się na chwilę i znikają takie rzeczy jak +- ,edycja usuń cytuj, oraz okno gdzie można pisać nowego posta .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie Jano wylogowałem się na chwilę i znikają takie rzeczy jak +- ,edycja usuń cytuj, oraz okno gdzie można pisać nowego posta .
Mnie ta punktacja to fruwa i powiewa, ale nie ukrywam ,że ciekawi mnie kto się tak na mnie uwziął...
ja nie mówię że nie zalogowany wysyła , ale jak jest przekierowanie a nie ma postu w żadnym temacie to co może być ?
a z resztą nie jestem informatykiem i podzielam zdanie krzycha
To trzeba mu to nadrobic
Koseś masz jakiś nr do tego Alfa - uszczelnienia ? Bo dzwoniłem na każdy nr i a to nie ma takiego nr albo jakieś prywatne mieszkanie odbiera i nie wie o co chodzi ... ?
895321020 to numer do olsztyna i zawsze tam mi dobrze dobierali uszczelnienia .
teraz nazywają się PREMA
http://www.premabial.com.pl/
jak dobrze mieć ich pod nosem
he he. rozumiem że ten minusik co się niedawno u mnie pojawił to za tego meksykanina fajnie
Bamreras jak fajnie to chcesz jeszcze jednego ? ;P Będzie do pary
Dzięki Koses, nie szukałem tylko trochę przerobiłem.
Można gdzieś kupic tylko taki magnes jak są przy kogutach np ?
Panowie potrzebuję szybkiej odpowiedzi jaka jest różnica między MF 2620 a 2680 chodzi mi o skrzynię biegów z korpusem.
Jamir miałem niedawno 2620 myślę że skrzynia ta sama tylko silnik ma turbo i koła są większe i mają obciążniki w 2680. Bardzo dobre maszyny
Przemo napisz do mnie na gg powiesz mi coś więcej
Te stare fergusy to zaje.........................iste maszyny .tak mówił mój dziadek, ojciec a ja proponuję się napić............. zdrowie nasszych pań
PiotrzeK wyczyść skrzynkę bo nie mogę wiadomości wysłać
No więc Panowie mój forsz od dzisiaj ma nowego właściciela, myślę że zadowolonego jedyne co mi zostało to trochę doświadczenia i miłe wspomnienia.
więc co teraz na zastępstwo ?:)
Miał byc Lamborghini ale odpuściłem sobie i zaczynam na spokojnie szukac czegoś.
zależy w jakiej kasie to będzie zabawka )
PiotrzeK wyczyść skrzynkę bo nie mogę wiadomości wysłać
Zaraz będę ją przeglądał i czyścił, ale zawsze i wszędzie przecież proszę żeby wysyłać do mnie mail'e, a nie PW.
Z czego pasuje kranik do paliwa do 323? Kupiłem jeden taki wysuwany od góry niby do forsia ale to jeszcze lepiej cieknie ja stary .
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo