1 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2013-04-03 18:06:50)

Temat: Siewnik ruski talerzowy.

Sprzedam siewnik talerzowy ruski ,szer. 3,6 metra na 18m super sie sieje, ma ścieżki . chcem 1500 za niego cena złomu prawie no i pilne bo w poniedziałek ida na zlom to jak ktos ma chęc to zapraszam , jest sprawny, mam drugi na części za dwa chcem 2000 .moj tel. 693808420 http://tablica.pl/oferta/siewnik-zbozow … 500;r:3;s:

mdw

2 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2013-04-03 18:34:36)

Odp: Siewnik ruski talerzowy.

Koła w jakim rozmiarze? Jak nie będzie chętnych to może do jakiegoś opryskiwacza sprzedasz. A ile chciałbyś za redlice?

3

Może być i na części, taki jak w mf 255 rozmiar, aczkolweik weższe niż w ciągniku. Ale zakladałem na te felgi właśnie z mfa, ale nie chce mi sie teraz sprawdzać, taka mała podpowiedż.

mdw

4 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2013-04-10 21:24:58)

Jakby ktos miał ochote na ten siewnik to  ma czas na jakiś ruch do  jutra do południa ,bo wpadają z palnikami i tna go chłopaki na złom, dodam że jest sprawny w 100%. oddam go za tysiaka , w cenie złomu, bo wazy tone prawie                     już wszystko pociete i w kontenerze

mdw

5

Obydwa poszły na złom? może masz jakieś fotki samych redlic talerzowych?

6

Koseś pewnie kombinujesz siewnik do trawy co? Chyba Cię nosi że nic nie tworzysz w garażu big_smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7

Tak już pewnie w hucie, redlica jest dwu talerzowa i dosyć ciężka

mdw

8

A kto twierdzi że nic nie tworzę ? wink na tapecie jest odmularka a dziś zaopatrzyłem się w 5t.blachy od 3do 14mm w arkuszach 1,5/3 m po 80 groszy za kilo więc będzie się działo smile

9

No to okazja ci sie trafiła, to kupe materiału, można by czołg ztego zrobić. farciarz

mdw

10

Teraz złom tani to się bierze ile się da, taka nasza hossa.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia