Odp: GG FORUMOWE
Jak chłopaki pogodzili się ? Czy jeszcze nie ? No czasem musi być taka "burza "aby atmosfera się oczyściła ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak chłopaki pogodzili się ? Czy jeszcze nie ? No czasem musi być taka "burza "aby atmosfera się oczyściła ...
sam bym został strażakiem ale kurde nie ma jak
Bo kogo praca w dupę parzy ten zasuwa dziś do Straży
Chrzestny mojej siostry w 2000r odbębnił służbę wojskową , a teraz dostał znowu wezwanie na szkolenie 3miesięczne. Myślał że ktoś jaja sobie robi ale zaczęły się telefony i faktycznie jak się dowiedział musi iść. Wie ktoś coś może na ten temat? Miałem odroczenie bo się uczyłem, a później zrobili nie obowiązkowe... Kat A.
Jakiś czas temu słyszałem w jakimś programie informacyjnym, że MON planuje wezwać na szkolenia każdego, kto odbył służbę. Czas od tygodnia do właśnie 6 miesięcy.
Właśnie najgorzej jakby w żniwa zawołali.... Poza tym na wojnę się chyba nie zanosi?
Parę dni temu pod Moskwą spłonął szpital psychiatryczny razem z prawie wszystkimi swoimi pacjentami - http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat … 21579.html . W mediach za dużo o tym nie było, rodziny ofiar raczej na komisję walecznego Antka nie mają co liczyć, a i żadne odszkodowania też pewnie im się należeć nie będą... No ale generalnie chodzi mi o coś innego. Kilkadziesiąt lat temu w miejscowości obok Grudziądza, w Dolnej Grupie, wydarzyła się identyczna tragedia. Było to w roku 1980 i pomimo braku internetu i nawału różnego typu programów informacyjnych, tragedia ta poruszyła cały kraj. Teraz pod Moskwą stała się ponownie równie potworna rzecz, ale przeszło to bez większego echa... W takim razie łącząc się z ofiarami i ich rodzinami, polecam utwór Jacka Kaczmarskiego "A my nie chcemy uciekać stąd" - http://www.youtube.com/watch?v=Mx_B4_HCYKs , napisany w hołdzie ofiarom szpitala z Dolnej Grupy, a także genezę tego utworu "Na rusztach łóżek" i trochę opisów historycznych z tamtej tragedii, tak ku pamięci i trochę ku przestrodze - http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ … chcemy.php .
Piotrze miłe zaskoczenie słuchsz kaszmarskiego? ja kiedys byłem przesiakniety jego poezja, ale teraz głowe moja zaprzataja fungicydy herbicydy, nawozy itd
Pajej a dziewczyny ?
Pajej a dziewczyny ?
Dziewczyny to wieczorami
Odnośnie relacji Piotra.-W msc.gdzie mam drugie gosp.jest zakład opiekuńczy,kiedyś sanatorium dla nerwowo i psychicznie chorych. Jest tam pacjent którego wszyscy znają[jest to zakł pół-otwarty].Przywieziony na początku lat 80-[fizycznie okaz zdrowia] ze spalonego szpitala psychiatrycznego gdzie spaliła się na nim koszula,on już nigdy żadnej koszuli nie założył a jego ubiór to spodnie drelichowe spięte sznurkiem,buty robocze bez sznurówek i skarpet i na tym koniec.Nie raz widziałem go zimą -20 i więcej a on spodnie w garści i w buciorach pół nagi wali do sklepu po zakupy,miejscowi się przyzwyczaili ale przyjezdni bywają w szoku,zresztą ja również gdy pierwszy raz go zobaczyłem to była sroga zima przechodziłem przez jezioro a tu taki widok.Najciekawsze że on nigdy nie choruje na przeziębienie ,grypę itp ot taki los człowieka.
Pajej a dziewczyny ?
zapomniałem dopisać
A jak dziewczyny znoszą zapach tych twoich środków? dają radę czy raczej chwastox bierze górę...
woda jeszcze nie wyschła wiec po powrocie z pola myje sie i jest git
Pajej szukaj czym prędzej dziewczyny bo jak to mawiał święty Łukasz ręką ch*ja nie oszukasz heheh
co wy wszyscy chcecie ode mnie może jest mi dobrze tak jak jest
Panowie przyznac się kto ma MF serii 2000 bo potrzebuję zdjęc. Pisac najlepiej na GG. Z góry dzięki za pomoc.
Papej jestem z Tobą, jak brać byle co to lepiej poczekać na konkret
Tych konkretów ubywa - emigrują ? PAJEJ a może emigrantkę ze wschodu?
wytrwałości
PAjej spoko ale jak by nie patrzył i brac dziewczynę która ma w głowie skład budowlany to lepiej nie brac i spokojnie żyć ) spokojnie będzie wkońcu ta właściwa . od jakiegoś czasu mam to samo jakies pustaki (chyba) hhahahah
To mi przypomina pewnego idiotę co jadł śliwki wyliczając ,ta oszczana ta osrana a tą zjem i tak wyliczał aż zjadł wszystkie i aby nie było tak z tymi kobitkami że zostanie tylko ta o.......
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo