Temat: Układ kierowniczy
Wie ktoś ile kosztuje ramię zwrotnicy do E-514, bo zwrotnicę kupiłem tylko ramienia mi brak, a boję się że handlarz może chcieć cenę kosmiczną :uuuu:
Niestety spawanie jest niezbyt skuteczne :gun:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Układ kierowniczy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wie ktoś ile kosztuje ramię zwrotnicy do E-514, bo zwrotnicę kupiłem tylko ramienia mi brak, a boję się że handlarz może chcieć cenę kosmiczną :uuuu:
Niestety spawanie jest niezbyt skuteczne :gun:
Koledzy !
Ile można zapłacić, rozbierającemu forsza, za kpl. układ kierowniczy 512 ( orbitrol, węże, oś tylna, siłownik,mocowania itp.)? Mam u siebie stary typ i jest okazja to przerobić.
witam jestem tu nowy kupilem 512 i nie wiem do czego sluzy dzwignia pod kierownica prosze o odpowiedz .
nie ten temat... a ta wajcha jest od hamulców na prawe-lewe koło.
przepraszam i dziekuje
Kupiłem całość za 400 złociszy. Czy ktoś z Was przerabiał układ kierowniczy. Jakieś sugestie. Jak już nadejdzie wiosna i zacznę prace przy Forszu to zdam fotorelacje.
Koledzy proszę o parę fotek jak jest połączony orbitrol w 512. Chodzi mi o kolejność przewodów olejowych. Nie mam gdzie tego zobaczyć, w mojej okolicy nie uświadczysz 512. Pozdro
witam regenerował z was toś orbitol od kombajnu bo żeby skręciły się koła musi mieć z 1500 obr a na postoju przy zgaszonym kierownica kręci się lekko
A po co skoro można rozbiórkowy za 100 trafić.
Regenerowałem 2 szt z 512 bez szczególnego rezultatu ale to raczej wina warsztatu, do 323 kupiłem używkę i spokój
Hejo!
Jest jakiś dobry zakład regenerujący orbitrole? Mój cienie z góry.
Siedzi tam zwykły oring i można go wymienić samemu ale i tak długo nie będzie szczelny.
Aha, obawiam się, że jak go rozkręcę to mi się coś posypie to będę go wyciągał ze trzy razy z kombaja.
Kiedyś natrafiłem na stronę z ogłoszeniem o regeneracji orbitroli no i nie zapisałem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Układ kierowniczy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo