Odp: GG FORUMOWE
W 4,5 tonówce ugięła mi się dolna rama - szukać innej i przekładać górę czy prostować ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W 4,5 tonówce ugięła mi się dolna rama - szukać innej i przekładać górę czy prostować ?
u mnie w tej pw4 też się dolna rama zgięła i aż pękła to wspawałem nakładkę z płaskownika 120X20 i przez całą długość więc teraz diabeł jej nie ruszy
No moja widać była zgięta już jakieś 15 lat temu i przyłożyli, a teraz przeładowałem i znowu puściło. Tylko jak to prostowac ?
przymocuj gruby łańcuch z przodu i z tyłu ramy tak żeby był zwis do ziemi. Na ten łańcuch postaw jakiś konkretny lewarek i rozpieraj o dół ramy tak długo aż rama będzie prosta
witam koledzy potrzebuje tabele wysiewu do poznaniaka z 1977r znajomy kupil a jest inny niz moj z 1986 moze ktos ma cos
po co tabela.najważniejsze żeby kolba była.
prostuj .. szkoda kasy a żeby kupic rame to się nalatasz i nie wiadomo czy kupisz ...
gdzieś pokazałem sposób z Fadromą ... jak jej nie ma na podorędziu to można we wjeździe od stodoły czy coś ... kombinuj ..
dużo ją ugiełeś ? 5cm ? czy więcej
Nie mierzyłem ale pewnie coś około 5, u góry ramy się małe fałdki zrobiły ale nie ma co się dziwic. 4,5t+3,5t obydwie mają metrowe burty + 323 i po piach. I tak 12 kursów polną drogą a każda załadowana ostro.. 5m3 wilgotnego piasku w każdej na pewno było
prostowanie ramy która była klejona..... da się al czy warto? Oceń stan całości.
Na złomie dostaniesz za nią 0,8 zł. kup materiał dospawaj stary skręt itd...
Albo prostuj i do żyda...
ja do wożenia kukurydzy jak kiszonkę robię pożyczam od sąsiada d47 która była kiedyś zgięta jak się ją opuszcza to trzeba się łapać za burtę i huśtać ją dosyć fest żeby opadła... przesrana robota
Panowie potrzebuję namiary na szyby do MF serii 20.. .
Jamir z tego co pamiętam W Krotoszynie jest firma zobi na każdy wymiar
ale jeżeli one nie są profilowane to każdy szklarz Ci dotnie na wymiar szyby tzw. klejone z folią w środku jak byś gdzieś uderzył to Ci nie wyleci tylko popęka ja mam takie w 60-tce.
Były kiedyś na allegro oferty ale teraz nie mogę znaleśc nic. Pietia, do krotoszyna mam namiary i chyba zrobię szablony i zamówię.
Glashart Kożmin i Witaszyczki robi szyby do wszystkiego być może mają szablony na szyby do Twojej kabiny.
Jamir- zadzwoń 55233406 lub 661228862- Tuchola - kupisz oryginaly i tanio - ja kupowałem przywieżli w ciągu 3 dni spasowane idealnie do kabiny+ uszczelki Firma godna polecenia Wszystkie typy kabin do wszystkich ciągników + maszyny budowlane też mają szyby.
Kupię oponę 16.9 r 28. Najlepiej przemysłowy bieżnik, nie musi byc go dużo .
Ten pierwszy numer to - 52 334 34 06- ten jest poprawny .
Chłopaki jak reklamuje sie srodki ochrony roslin, huzar mi przepuscił miotłe i wkurzyłem sie więc chce reklamowac, jak to sie robi???
Primo to faktura opakowanie po środku i najlepiej jak zostało trochę środka a i książka zabiegów ale czy to warto kopać się z dużym.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo