Odp: Wiosna 2013
U mnie też popadało ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie też popadało ...
oby nie tak jak kolo Radomia ?- rząd już umywa ręce od pomocy poszkodowanym ?
W nocy tak polało jakby ksiądz kropidłem pokropił a od rana słońce i już chyba po deszczu :nooo:
a u mnie znów ma się na deszcz a do tego zimno jak sam skurwe**n... nie całe 8 stopni
U mni też zimno - ale słóńce jest - jade wałować buraka ,
Mi dolało ...3 litry
To jednak cię ominęła bo u mnie wczoraj 11mm i dziś 1mm.
u mnie dziś troszkę leci. 3 godziny po oprysku na rzepak...
u mnie kropi i na jutro zapowiadaja deszcz oby sie sprawdziło
Byle nie za dużo ?
u mnie to musiałoby tydzień lac zeby było za duzo
U nas 1godzina i koniec jak na ironie zrobił sie beton po ostatnich ulewach i delikatnie mógł by popadac ale delikatnie !
oby nie tak jak kolo Radomia ?- rząd już umywa ręce od pomocy poszkodowanym ?
Oby takich bombardowań jak najmniej
I takiej pomocy rządu!!!!!
za komuny ubezpieczali od wszystkiego w razie czego przyszła z gminy komisja wpisała ile strat się poniosło i wypłacili... aktualnie u nas ubezpieczają tylko od gradobicia nie ubezpieczą ani od suszy ani od wymoknięcia ani od przymrozków bo u nas się to może zdarzyć i by firma poniosła duże koszty na wypłatę ewentualnych odszkodowań ... tak napisali na kurendzie jak chodziła żeby ubezpieczać... i weź się tu nie wk**wij...
panowie ubezpierczenie jest po to by im płacić a nie wypłacać ... oni ubezpieczają od tego co się nie zdarza wewntualnie bardzo mało prawdopodobne by się zdarzyło ... i tyle ... a ty płać i nie miej z tego nic
Pajej to może i do mnie dojdzie jak u Ciebie kropi a front właśnie od Twojej strony nadciąga.
A u mnie susza. Wczoraj pokropiło a dzisiaj na podwórku kurzy sie. Na piachach jare już oberwały i to mocno ale za to na łąki spokojnie ruszam w przyszłym tygodniu:)
Pajej polało u Ciebie? U mnie ładnie się w nocy zaciągnęło i leci spokojny deszczyk. Dzięki panowie ktokolwiek by go nie wysłał
o 5 rano -2 i na polach siwo. Oby truskawka się obroniła.
Sąsiad ma plantacje truskawki 1 ha - u nas minusów nie było ale ja mu wykonuję zabiegi - wczoraj na szarą pleśń+ zasilanie.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo