Temat: ciągnik c 360
tak jak w tytule może byc do remontu na pw lub tel 888727848
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » ciągnik c 360
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w tytule może byc do remontu na pw lub tel 888727848
Kolega moze będzie sprzedawał. Stan średni z turem. Jak coś to pisz na pw jeśli byłbyś zainteresowany.
za ile w ogóle teraz takie sprzęty chodzą? Mówimy o normalnych pieniądzach gdzie dochodzi do transakcji anie jak na allegro że wystawione po 20 tyś
5-15 tysięcy w zależności jak wygląda i chodzi.
Teść 3lata temu sprzedał 3p w dużej kabinie, silnik ładnie grał. Podnośnik do poprawek opony z tyłu50% przód do wymiany. Wziął 17.600żł. Dołożył 2tys, i znalazłem mu zetora 5748 z turem napędem. Ogólnie prawie jak 360.
C-360- 3p zawsze są w cenie mam go i jestem z niego zadowolony.- zastępuje mi 30-tkę.
nadal aktualne
czekam na info
Mam do sprzedania 360 3p z turem
ile
za drogo wyjdzie z transportem
podeślij mi fotki tej za 16000 bo nic ciekawego nie znalazłem jeszcze a co do ceny to moze jsię dogadamy
Panowie,szukam jakiegoś niedrogiego 385 lub podobnego ciągnika może być zachodni
borys u nas sa 2 sztuki 912 za 2 10000zł czyli sztuka po 5 tys
Dzwoniłem na ogłoszenie o te 912 to gość mi powiedział że jadą już do huty
więc już ich nie ma dosłownie cena złomu taniej niż forszaj
ludziom się w d*pach poprzewracało do reszty... żeby ciągniki na złom wywalić dla mnie to nie do pomyślenia.
Szwagr kupił w środe 914 za mała dychę. Stan jak na ursusa elegancki..
ludziom się w d*pach poprzewracało do reszty... żeby ciągniki na złom wywalić dla mnie to nie do pomyślenia.
Dokładnie Krzychu, rozglądam się na przyszłość za nowszym i lepszym kombajnem i jak sobie pomyśle że moją 516 będzie ciężko sprzedać i prawdopodobnie skończy na złomie to aż mnie skręca
Dzwoniłem na ogłoszenie o te 912 to gość mi powiedział że jadą już do huty
sam wziąłbym za takie pieniadze. gość mógł zaczekac z tym złomowaniem, przywiozłbym do siebie i jednego moze zostawił a drugiego znajomemu za jakies 12 pchnał
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » ciągnik c 360
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo