21

Odp: ciągnik c 360

przeciesz to norma ostatnio ...  sam wyciągnołem  z jednej 80siątki   odważniki z przodu  podczas  rozkręcania na cześci palnikiem i ładowania do kontenera .... a farszaj już tam na niego czekał ...   za 2 dni na tym samym złomie wykręcałem  łapy  z agragatu forsza   zostawiliśmy ino  5 sztuk łap na całym agregacie a reszte  przygarneliśmy ... był cały agregat  z podwójnym wałkiem i siłownikiem ...  co zabawne część łap była nowa big_smile   najzabawniejsze w tej historii jest to ze jakis tydzień prędzej oglądałem ten agregat  i gośc mi za niego powiedział 3 tys i ani zł mniej  a na złomie dali my 780zł:D

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

22

też bym chciał mieć w pobliżu tak zaopatrzone złomy....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

23

Laszek napisał/a:
krzychu napisał/a:

ludziom się w d*pach poprzewracało do reszty... żeby ciągniki na złom wywalić dla mnie to nie do pomyślenia.

Dokładnie Krzychu, rozglądam się na przyszłość za nowszym i lepszym kombajnem i jak sobie pomyśle że moją 516 będzie ciężko sprzedać i prawdopodobnie skończy na złomie to aż mnie skręca sad

To daj mi znać jak będzie miał jechać na złom wink

24

Zainteresowany razem z przystawką do kukurydzy czy bez? smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

25

Najlepiej by było razem z nią . Ale na ten rok nie przewiduje żadnych oszczędności, a raczej mam nadzieje żeby mi starczyło postawić do zimy stan surowy chałupy

26

krzychu napisał/a:

ludziom się w d*pach poprzewracało do reszty... żeby ciągniki na złom wywalić dla mnie to nie do pomyślenia.

A ty za swoje ile zapłaciłeś ,tak dla porównania.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile