Temat: Kupie 516-517
No w końcu nadszedł czas kupna kombajnu jak coś wiecie ciekawego i taniego to dajcie znać najlepiej to jak najbliżej centrum.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie 516-517
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No w końcu nadszedł czas kupna kombajnu jak coś wiecie ciekawego i taniego to dajcie znać najlepiej to jak najbliżej centrum.
Tomek, ładne maszyny ma gośc w Kamiennej koło Błaszek i jak ostatnio byłem to miał pięknego 521 jeśli dobrze pamiętam, nie oglądałem bliżej ale był ładnie utrzymany aż się to rzucało w oczy numeru niestety nie mam bo gdzieś zgubiłem niestety.
Zadzwoń tu 602 643 423 , miał ostatnio chyba 16 na sprzedanie , okolice Płońska.
No proszę, jeszcze jest chętny na te cuda techniki
Laszek myślę że z moim doświadczeniem i warsztatem opanuję to cacko ale góra 2 lata i kupię coś lepszego np,dominator 105 lub jonh deer 975.
Laszek a Ty nie chciałeś swojej bryki sprzedać? Martwiłeś się żeby nie poszła na pocięcie, a tu w dobre ręce trafiłaby.
Tomek te sprzęty to w końcu nie prom kosmiczny nic w tym dziwnego i skomplikowanego. No ja już powoli się rozglądam, zaciągam opinii. W tym roku jest nowa suszarnia (dokładnie moja będzie w Minikowie na wystawie i prosto stamtąd przyjedzie do mnie) więc dalsze inwestycje wstrzymane. Ale myślę że za dwa lata może może... Chyba najbardziej podchodzi mi 527... Wierność marce
Trzeba będzie obejrzeć tą suszarnie .
Tomek te sprzęty to w końcu nie prom kosmiczny nic w tym dziwnego i skomplikowanego. No ja już powoli się rozglądam, zaciągam opinii. W tym roku jest nowa suszarnia (dokładnie moja będzie w Minikowie na wystawie i prosto stamtąd przyjedzie do mnie) więc dalsze inwestycje wstrzymane. Ale myślę że za dwa lata może może... Chyba najbardziej podchodzi mi 527... Wierność marce
Wiem gdzie stoi ładna sztuka 527, z niemiec śćiągnięta. Garażowany .
Dobrze tylko jak pisałem ten zakup jeszcze nie na teraz, te 2 lata na pewno jeszcze muszę poczekać. U kuzyna jak oglądałem 527 to wydawał mi się ten kombajn jakoś znajomo do do swojego. Rocznik dobry, cena jeszcze lepsza, komfort wystarczający i wydajność szatańska. Wystarczył by 525 najlepiej H ale wnet te same pieniądze co 527. Case jedynie już droższy ale za to znowu młodszy. Ewentualnie może jeszcze Case CF 60, rotor 2166 też chodzi po głowie...
http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprz … 6-4x4.html
Ale on jeszcze może stać bo gościu go nie ogłasza , sprzeda jak ktoś sie trafi , a nie używa go. sam miałem chęć na niego ale troche za duży i trafił mi sie 525
A jaki to Erntemaister czy Case? Który rok i ile za niego by chciał?
ernte 1997 koło 110 brutto, ale igiełka
Mam problem go przywieść może wiecie o jakimś transporcie między Kłodawa wielkopolskie a Poznań okolice
niedaleko mnie jest gość co ma niskopodwozie ale do poznania to już jest 100km
Znam gościa co mi przywoził 516, jest on od strony piły.
Maniek pewnie z Tarnówki co?
Jutro będzie dzięki za odzew.
Tomek zdaj relacje jak będzie już na miejscu
Ta strona może bardzo pomóc w transporcie https://clicktrans.pl/ Kombajnik już jest stan taki sobie jutro wstawię fotki sporo do zrobienia czyli sita,łańcuchy,cheder ,elektryka po prostu zaniedbany dałem 15 tyś bo dopiero dostałem kasę za swojego jak bym miał więcej czasu to może udało by się wyrwać coś w lepszym stanie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie 516-517
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo